Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 31.10.2006 21:44:30
|
|
|
|
lukec
|
Meni se sicer to ni zgodilo, vendar naj bi test pokazal nosečnost že prvi dan izostanka M. Tako, da če si test naredila pred tem je bilo prehitro, drugače pa ne. Če test pokaže - , še ni nujno, da nosečnosti res ni, če pa pokaže + , pa ta sigurno je.
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 7:35:50
|
|
|
|
lokvanj
|
Ojla anonimna! Meni se je to zgodilo ja! Predvidevam da zaradi premajhne koncentracije hcg-ja v urinu. Namreč M sem imela vedno na enako število dni, ko je zamujala en dan sem naredila test in rezultat je bil -. Ampak nekako sem bila prepričana da je nekaj drugega na tem, ne samo da zamuja brez razloga. Potem sem ponovila test (ker sem bila radovedna že drugi dan) in sicer s prvim jutranjim urinom, ki naj bi bil najbolj "nerazredčen". Rezultat je bil jasen (januarka sem ). Nisem edini primer, poznam jih še nekaj takih. Lahko se zgodi da določeni testi ne zaznajo takoj nosečniškega hormona v urinu (hcg). Moje mnenje je, da poslusiš čez nekaj dni s prvim jutranjim urinom, po možnosti s kakim malo boljšim testom. Lep pozdrav in želim ti najboljši rezulatat, tak ki si ga sama želiš!
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 7:47:51
|
|
|
|
rožica81
|
Tudi meni se je tako zgodilo. Drugi dan po izostanku je test pokazal -, vendar pa testa nisem delala z jutranjim urinom, ker nisem mogla čakati na naslednje jutro, sva bila oba s fantom preveč firbčna. Ne vem, mogoče bi pa zjutraj test pokazal drugačen rezultat... Sicer je bil pa + peti dan izostale M, pa tudi ne z jutranjim urinom, ampak z drugim testom pa. Sedaj sva v veselem pričakovanju najinega prvega otročka rožica81, 14t 3/7
|
|
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 9:35:07
|
|
|
|
eva1
|
meni je test pokazal negativno kar 3x, šele 34 dan po M mi je pokazal
|
|
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 11:52:14
|
|
|
|
najina pikica*
|
moji prjatelci je test vsakič kazal - ,pa neglede kdaj je test naredila,drgače pa je bila .ji je g. razložila,da ima premalo otroškega hormona v krvi oz. nizko konličino hcg-ja!
|
|
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 14:19:43
|
|
|
|
sazi
|
4 dni pred predvideno M je bil -, na dan, ko bi morala dobiti M pa +
|
|
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 15:50:48
|
|
|
|
tatam
|
Prvi dan izostanka M -,takoj naslednji dan ponovila in zagledala +, še enkrat probala tretji dan-da bo ziher in še enkrat +!
|
|
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 1.11.2006 15:51:49
|
|
|
|
tatam
|
Aja,prvi tester je bil Baby check-je pač cenejši,kasneje sem vedno kupla Clear blue!
|
|
|
|
RE: test nosečnosti: najprej - nato + 2.11.2006 15:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla,men je tudi ta prvi test pokazal -,ta drugi pa ,ha ha mam 3.4.PDP.Stem da je bil prvi baby check clear blue,ta drug pa poceni varianta,brez ohišja. Naše veselje Rok,bo 6.11.upihnil prvo svečko!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?