svetel izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kamy -> svetel izcedek (31.10.2006 16:38:30)

Naj mi katera pomaga![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Danes se mi je zgodilo, da se mi je kar z nenada iz nožnice usula svetla tekočina. Občutek je bil, kot takrat, ko dobiš menzes, ko se ti kar usuje!
Danes je 25 teden nosečnosti pa me zanima, če je to normalno? Zgodilo se mi je že, da sem imela malo izcedka svetle barve ne pa tako močno!

Hvala za pojasnilo in lep pozdravček!

Mateja82 -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 20:04:44)

Svetla tekočina torej brez krvi? Če je samo svetla oz belkasto prozorna imaš verjetno beli tok, jaz sem ga imela skoraj celo nosečnost in ginekologinja me je sama opozorila na to da se v nosečnosti pojavi . Ni pa nič hudega. Se pa včasih res tako močno vlije da misliš da je kaj narobe.

Anonimen -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 20:17:22)

Pojdi vseeno raje do zdravnika. Nikoli ne veš, kdaj je plodovnica. Saj te nočem strašit, najbrž je čisto brez veze, skoraj 100-odstotno je beli tok, ampak za vsak slučaj. O.K.?

kamy -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 20:22:39)

Hvala za odgovor sem se že potolažila! Resnično me je zaskrbelo, kaj bi bilo narobe!
Hvala ti Mateja82, res sem ti hvaležna!

LP, K

sabini -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 20:29:21)

Jaz mam rok čez 1.mesec pa imam full belega toka se kar vlije.

Samo ne sme bit rujav ali pa kri. Pomoje ni panike da je to normalno saj meni je gin. to rekla in tud dobijo se neke tablete da se ti to mal bolj umiri oz. da imaš manj belega toka. Omeni svoji gin. za to da imaš veliko belega toka

!!!
l.p. kr brez skrbi sploh če ležiš in greš potem na wc se še bolj vlije!!

kamy -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 20:29:37)

Pozdravljena Splišni!

A pa je sploh lahko plodovnica v 25 tednu nosečnosti? Mar ni to malo prezgodaj?

Možno je res da vse pa vendar!Tako ali tako grem v četrtek na 3D UZ pa se bom malo pogovorila okoli tega!

LP,K

sabini -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 20:33:01)

Lej sej plodovnica je tekoča tako kot voda tko da to zihr ni da bi ti plodovna voda oddetkala. Si napisala da se ti je vlilo izcedek to pa ni tok tekoče ampak bolj goste bele barve a ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kamy -> RE: svetel izcedek (31.10.2006 23:22:36)

ne, bil je svetel izcedek bolj prozorne barve oz. kot voda ne kot običajni izcedek, ki sem jih imela in so mi domači! Tokrat je bilo drugače, zato sem se pa malo ustrašila, če je slučajno lahko kaj narobe![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

tinaaja -> RE: svetel izcedek (1.11.2006 6:38:22)

A pa je sploh lahko plodovnica v 25 tednu nosečnosti? Mar ni to malo prezgodaj?
IZVIRNO SPOROČILO: kamy

O plodovnici se govori po 16 tednu, tako da je ena od opcij.

Meni tudi vcasih kar stece, bolj vodeno, ampak je beli tok... Raven hormonov, ki se spreminja cez nosecnst, verjetno tud vpliva na to, kaksen je izcedek (povecan, vnetje,..).. Jaz bi sla do G ce bi se se ponovilo parkrat v 48 urah..

Anonimen -> RE: svetel izcedek (1.11.2006 8:10:21)

Meni je proti kloncu nosečnosti, ko mi je počil mehur, po nogah stekla taka belkasta tekočina (ki pa je bila malo pomešana s krvjo, tako da je bilo v glavnem belo, pa sem  in tja malo roza obarvano), tako da plodovnica ni nujno samo prozorna.
Ampak saj so ti punce povedala, da se tudi njim dogaja podobno kot tebi, tako da po moje res ni za sklrbet.  Za vsak  slučaj pa res povej ob pregledu.

Stran: [1]