Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:25:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Zato, ker je lunca potrebna pasjega sexa......saj ti vez čas govorim, da jo pripelji k Binitu......bo vse uredil.....
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:25:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor se uspela prebrat izza tega avtomobila zraven, bi mogooče lahko rekla, da gre kuži res na živce, da so ostri robovi, pa jih "pili". Edino če si jih skozi grize, potem pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:27:08
|
|
|
|
Anja25
|
Mogoče je živčna , tako kot ljudje, ker so živčni pa si pogrizejo vse nohte.
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej lih pravim, da nima na sveže postriženih nohtov, ma pač lepo spiljene kot vsak pes. Živčna pa res ne more bit, tej pa res nič ne manjka.
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 30.10.2006 19:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sej lih pravim, da nima na sveže postriženih nohtov, Ja, no to je bilo več ali manj pod avtomobilom (reklamo zraven).
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 31.10.2006 17:42:47
|
|
|
|
Shania
|
Ali si grize nohte ali dlako med blazinicami? Ali si grize vse nohte ali le določenega na tački?
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 31.10.2006 17:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem ji jih malo postrigla, pa jih je spet grizla. In ziher nohte, ne dlako, ker mi gre prov na živce ko kar poka. Sem enkrat že mojega kregala, sem mislila, da si jih on grize! Si pa grize v glavnem te zgornje, kako se jim že reče... ko ma na vsaki tački sam po enega, včasih pa tudi druge, tak da...
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 1.11.2006 19:29:27
|
|
|
|
Shania
|
Dobro preglej koren nohta...lahko ima kakšen tujek ali pa se ji je kaj vnelo in jo srbi in peče?
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 2.11.2006 10:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se pa zdi čisto naravno,da si opucajo nohte-pogrizejo, Naši si tudi občasno.
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 2.11.2006 11:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato, ker je živčen kot pes.
|
|
|
|
RE: Zakaj si moj pes grize nohte??? 7.11.2006 22:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No, naj povem, da sem danes klicala veta in mi je rekla, da lahko da ma zamašene žleze ali pa da ima glivice. Da nikakor ne grize krempljev kr tako. Zato sva jo peljala pokazat, žleze so bile prazne (je vseen mal spucala), glivice pa tud niso. Je pa rekla, da je en čas ne smem nč kopat, da ma mogoče suho kožo. No, dobila je pa vseeno injekcijo proti srbenju, ki naj bi delovala malo dlje kot en teden, če bo pa še potem grizla kremplje, pa morva it nazaj. Ampak me je ati prej klical, da si jih je spet, tak da ne vem več nč. Bomo mal spremljali in opazovali, če ne gremo pa nazaj. Lahko bi tud bla alergija na kakšno hrano ali pa celo na travo. Je pa najprej vprašala, če je velik sama. Aham... ko gresta ati in mami v trgovino, jo k men pripeljeta, da tud eno uro ni nikol sama Ni kej, najbolj razvajen na svetu je!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?