Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Dejča -> Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (30.10.2006 18:43:12)

Z dragim razmišljava, da bi si čez novoletne praznike privošila dopust nekje malo bolj na toplem. Kolebava med Djerbo in Sharm el Sheikom. Zanima me, kako je s hrano v Sharmu, saj ne bi rada izpostavljala najine, takrat leto in pol stare malčice kakšni zastrupitvi. Je hrana sploh primerna za otroke? Kaj pa voda - seveda mislim na ustekleničeno? Kakšne izkušnje imate? In kakšne so sploh temperature takrat?

TVN -> RE: Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (30.10.2006 19:47:03)

Midva z možem (takrat še brez naše princeske) sva bila Šarmu pred 2 leti, sicer oktrobra, ampak je bilo prekrasno. Kot povsod v tovrstnih delih sveta je potrebno biti pazljiv pri izbiri hotela (midva sva bivala v Laguna Vista hotelu 5*), saj višji nivo hotela nudi tudi boljši nivo hrane in večjo gotovost v kvaliteti storitev. Temperature decembra v Egiptu so neprimerno višje kot na Djerbi, zato ti absolutno priporočam Sharm el Sheikh. Mene Djerba ni ravno navdušila (navkljub vrhunskemu hotelu).

Uživajte!

LARIKA -> RE: Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (30.10.2006 19:55:53)

Katarege Oktrobra pa sta bila tam? Ker midva sva bila tudi takrat tam. Midva sva šal 2.10 z Globtourjem. Bila sva v hoteru Domina Coral Bay 4*+ . SUper hotel, toplo priporočam. Temperature so bile pa res visoke. Vreme prekrasno, voda topla. Pa bazene ima mislim da itak vsak hotel.

Babaloo -> RE: Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (4.11.2006 22:00:03)

Ne kompliciraj. Mi smo bili v Mehiki, ko je bila mala stara 10 mesecev in brez problemov.
Sam pazi pri pijači (nič leda!!!)- samo ustekleničena- tudi umivanje zob!
Sadje vedno olupi, jejte kuhano hrano.
In uživajte!!!

rija -> RE: Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (4.11.2006 22:03:22)

Jaz ti lahko samo povem, da zna biti hudičevo hladno. Jaz sem bila marca, pa je tak hladno pihalo, posebej proti večeru, da je dobesedno tulilo okrog voglov. Je pa res cez dan super.

So bili v tem terminu eni starši z ca. 6 mesečnim otrokom in je vse laufalo brez problemov. Paziti je pa res potrebno na vodo, sadje - ješ pač samo tako, ki ga olupaš.....in pač ne ješ jedi, ki jih ne poznaš ali pa bog ne daj kje na ulici.

binica -> RE: Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (8.11.2006 16:57:19)

Meni se tudi zdi Sharm el Sheikh sanjska destinacija - ampak predvsem zaradi morja in podvodnega sveta - vse ostalo se mi ni zdelo nič posebnega. Kolikor pa vem, je takrat morje mrzlo in se boste težko kopali, tako da...

Tudi jaz sem bila v super de lux hotelu, pa se je moj mož vseeno zastrupil in ležal 3 dni, pa sva ful pazila in si celo zobe umivala z ustekleničeno vodo....
Jaz z mojo 18-mesečnico ne bi upala riskirat.......... absolutno ne............

LP, Binica

Klarita -> RE: Sharm el Sheik - primeren za 18-mesečnico? (8.11.2006 18:20:14)

Kolegica je bila z 2-mesečno punčko v Egiptu pa je bilo vse ok, je pa res, da je dojila. Se ni rabila bat za hrano, edino ona je morala ful pazit kaj jest, zaradi mleka. Vsepovsod se to lahko zgodit, pač previdna moraš bit in ne komplicirat pa bo.

Stran: [1]