Anonimen -> RE: Kakšnega tipa si želi??? (1.11.2006 19:18:13)
|
Em, kaj folk vi res ne razumete v čem je point Kubine zaskrbljenosti. Jasno, da si vsak izbira partnerja po nekih svojih merilih, kamor je Kuba napeljevala je to, da v vsakem potencialnem partnerju njene kolegice zmeraj presodi eden kriterij, ki zanjo morda nikakor ne bi mogel biti ključen! Kako ste vi sploh prihajali do svojih partnerjev? Ste se najprej zaljubljali vanj, šele kasneje spoznavali njihove lastnosti ali pa ste jih izbirali po nekih kriterijih in na koncu vdarili pečat na najboljšo varianto? Ko izbira izdelka s police - pogledaš znamko, potem ceno in rečeš tega češkega sranja ne bom kupil ker dajem prednost imidžu? Kdo tukaj govori o luzerstvu, plešavosti, mlahavih tičih in smrdljivih sodih? Pazite, mene takšna ženska že v osnovi ne bi privlačila ker itak ne ustreza mojih kriterijem. Da bi pa lahko rekli da je normalno, da se z nekom zbližaš ker ti je itak simpatičen in je to sploh bil pogoj, da si se z njim zbližal in potem o odločitvi odloča kriterij kot npr. "**** on ni neki doktor, biznismen ampak navaden avtomehanik" pa se mi zdi tako potrošniško, površinsko, razvajeno da kar boli. Kaj plešavost je šele kasneje opazila, ko ga je začela po glavi božat? Ejte, ta kolegica je poskusila z štirimi, valjda se je nekak morala zaplesti z njimi, nakar je ugotovila to in ono in tretje? Rđavom ****u i dlaka smeta! Đošua je rekel:"Naj prvi vrže kamen, kdor je brezgrešen!" ... Jaz pravim, naj sodi tisti, ki je popoln! Toliko samovšečnosti bi pričakoval od par ljudi, ne pa od celega jebenega foruma. V zdravlje vsem!!!
|
|
|
|