Janeja -> RE: Alergija na prah??? (30.10.2006 21:56:46)
|
V začetku letošnjega leta je bila naša Lea dva meseca skupaj "prehlajena". Ves čas je ful kašljala, smrkala, imela rdeče oči ... Vsi izvidi so bili vedno B.P. Kri super, ... Jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pa ni mi bilo jasno, zakaj se ji stanje čez dan malce izboljša, ponoči je bila pa ful kriza. Cele noči je kašljala. Po več kot enem mesecu je dobila antibiotik in Ventolin. Izboljšanje je trajalo le nekaj dni, potem pa smo bili spet v začaranem krogu. Potem pa smo čisto zaradi drugih stvari pristali na gastro in testiranju za alergijo. Dokazana ji je bila minimalna alergija na kravje mleko ampak mi smo se takoj odločili za zdravljenje z bioresonanco. No na prvem testiranju z bioresonanco pa so ugotovili tudi alergijo na hišni prah, plesni, ... Ko so ji to v 5 terapijah pozdravili je tamala "čudežno" ozdravela in od takrat je čist brez problemov. Aja, pa naknadno smo ugotovili tudi to, zakaj je bila tak revček ravno ponoči - v začetku leta je moj starejši sin uvedel ritual pred spanjem: Lea je bila v svoji posteljici, on pa jo je zabaval in skakal in zganjal razne vragolije po najini postelji. Seveda je dvignil prah, ki je malo potem celo noč dražil. Glede na opisano v tvojem primeru mislim, da je kar velika možnost, da gre tudi pri Maticu za alergijo na hišni prah.
|
|
|
|