tablete Orgametril (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Kuba -> tablete Orgametril (30.10.2006 11:23:29)

Imate kakšne izkušnje s temi tabletami? Se vam je po jemanju gospa [sm=hudicek1.gif] uravnovesila? Meni je namreč zamujala nekaj tednov in mi je G predpisala Orgametril, zdaj pa imam cel kaos glede [sm=hudicek1.gif] ? Dva dni je tri dni ni, pet dni je ... [sm=zmeden.gif]

girly -> RE: tablete Orgametril (30.10.2006 17:31:33)

jaz sem jih jemala 1 ciklus, ker sem mela oz imam še neurejene M (vzrok so PCO). tako kratek čas sem jih jemala zato, ker sem G povedala, da želiva bebico in je rekla, da potem se pa teh tablet ne sme jest in mi je namesto orgametrila predpisala dabroston, tko da zdej te jem občasno.

lep dan
girly

TANTRA -> RE: tablete Orgametril (3.11.2006 10:07:54)

Jaz sem jih jemala 3 mesece. Menstruacija se je točno na 28 dan ali dan prej pojavila. Imela sem jo 3 dni, potem 3-4 dni ne, potem pa spet 3 dni... Sploh nisem vedela kaj se dogaja.
Ginekologinja je pojasnila da je to stranski učinek tablet. In sicer prva krvavitev je menstruacije, druga pa ne.
Zaradi teh motenj sva začasno prekinili vsa zdravila in ta mesec nisem imela več težav.

Kuba -> RE: tablete Orgametril (3.11.2006 13:46:55)

Hvala za odgovore girly in tantra, se pravi, da bi teoretično mogla prva krvavitev bit M. Po kolikem času pa se lahko začne delati na [sm=duda.gif] ? Kar takoj po prvem ciklusu? Prosim odgovorite mi tudi tiste ki ste jemale dabroston in podobne tablete !!! Hvala [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]