Gordana-3 -> RE: Od česa je odvisno.... (30.10.2006 8:13:38)
|
naj ti šee jaz povem svojo izkušnjo: prva hči je stara 2,5 leti in sem jo dojila 1,5 leti. mlčeka sem imela ves čas dovolj, nič nisem dodajala .... druga pupa je sedaj stara 5 mesecev in dojila sem jo le 3,5 mesece. mleka enostavno ni bilo, dojke so bile pol manj polne, kot prvič. vem, da je bil vzrok izgube mleka ta, da smo se vmes selili in ko bi moorala počivat, sem na veliko čistila ipd., pa tudi psihološke narave, saj sem že pred rojstvom druge hčere dejala, da tako dolgo ne bom dojila, največ 6 mesecev. mleka ni bilo niti za 4 mesece, potem pa sem se sekirala in imela občutek slabe vesti, da sem prvič dojila tako zelo dolgo, pri drugi pa se nisem potrudila .... ampak ti sedaJ POVEM, DA MI NI ŽAL, da je tako. spimo normalno, prebujamo se le1x na noč, kar je maksimalen uspeh (prvič smo se cartali na zizi tudi do 8x na noč), sicer več stane, morda tudi ni tako zelo praktično, ampak ... - na sprehod lahko gremo lepo, ko se najemo, pri prvi sem vedno morala iskati klopce, ko se ji je zahotelo mleka, klopc pa ni bilo vedno na razpolago ....
|
|
|
|