Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA Ej, oprosti, ampak res se ne strinjam s tabo v tem pogledu! Poglej, zakaj bi se morala potuhniti in pozabiti oz. potlačiti to, kar v resnici čutim, samo zato, ker je malo drugačno od taga, kar pričakuje družba? Pa hudiča, kaj mi je bolj važno, da se pomešam med množico, ali to, da stojim za svojimi željami, razmišljanji, za sabo?! Pa kaj bom raje zadovoljila družbo, kot pa sebe? Ne, ne dam se! Kdo se bo pa name oziral, ča ne bom sama? Tudi zdaj se poljubim s svojim partnerjem pred vsemi, zakaj bi morala počakati na pravi trenutek, ko tisti poljub ne bi bil več tako pristen?! Pa kaj, naj si izkazujejo ljubezen pred vsemi, zaradi mene! Priznam, da mi to ni lepo, da mi ni všeč videt dva moška, ki se ljubkujeta, ampak, hudiča, isto sta človeka, kot ti in jaz, eden do drugega čutita eno pristno čustvo, zakaj bi morala to skrivati? Ljubezen je nekaj lepega! Glej Malinčica, čeprav sva iz MB-ja se zgleda nekako ne razumema, kar je žalostno Prvo, ne govorim o potuhnjenosti v smislu zanikanja svojega jaza, ampak o potuhnjenosti v smislu manifestacije in vsiljevanja/predstavljanja svoje ideje. Ne govorim o zanikanju lastnega jaza, ampak o manj agresivnem plasiranju tega, kar čutim in smatram, da je prav. Tuje mnenje itak ne moreš ali pa težko spremeniš. Biti ponosen na to da si homoseksualec je eno, s tem tečnariti vsem o tem in patetizirati na vrat na nos je pa nekaj druga. Druga stvar pa je izkazovanje ljubezni med njimi. Nikoli nisem rekel, da me moti njihova spolna usmerjenost in način izkazovanja njihove ljubezni. Ljudje kot ljudje, vsak se ima rad na svoj način, ne glede na spol, orientiranost... Tega jim nikjer ne osporavam, kapiš? In da strinjam se, ljubezen je nekaj lepega! In zakaj jim potemtakem ne bi dovolili, da bi to svojo ljubezen okronali še s kakim otročkom, pa magari posvojenim?
|