[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Knjiga, film in glasba

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.10.2006 18:33:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Bubamaraa -> RE: Angeli in demoni-diskusija (28.10.2006 18:58:57)

Ja prebrala...Mi je dobra knjiga, sam mi je bila Digitalna trdnjava veliko boljša...ker kakor si rekla, na začetku dolgočasna...Napetost se je začela šele ko so se začeli umori.....konec malo šokanten...nisem pričakovala tekšnega konca....

Glede ljubezenske zveze bi pa rekla, da to itak ni ljubezenski roman, da je pisatelj povedal bistvo...da sta skupaj.....

Laubica -> RE: Angeli in demoni-diskusija (28.10.2006 20:42:00)

UFFF jaz sem jo pa dala do četrt samo prebrano nazaj ker mi je bila fulll dolgocajtna in da je pol vredu eh meni če ni začetek vredu jo odložim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.10.2006 20:43:16)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.10.2006 20:45:23)

KBM -> RE: Angeli in demoni-diskusija (31.10.2006 22:32:55)

Tudi jaz sem danes prebrala knjigo!
In mi je super,je pa res ,da je začetek dolgočasen tako kot ste že omenile,pa še čist podoben je Davincijevi šifri,saj na začetku![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
No drugače je pa konec kar dober,nisem pričakovala takšnega konca!
No sedaj moraš še prebrati Digitalno trdnjavo!!

Lp Mojca

kalbo -> RE: Angeli in demoni-diskusija (4.11.2006 20:05:10)

Ma Digitalna trdnjava ni tko super. Še najboljš je Davinčijeva šifra, ki te že na tretji strani potegne not. Angeli in demoni ratajo  napeti šele na strani 50 nekje. Do tam je pa knjiga povprečno privlačna.

Ma pa Dan Brown ubijalski stil pisanja za firbčne ljudi, skače od ene napete situacije k drugi. Kaj pa Ledena prevara, je za kaj?

KBM -> RE: Angeli in demoni-diskusija (5.11.2006 11:10:09)

Meni ni všeč vsebina knjige Ledena prevara!!!

Ko novi satelit Nase zazna dokaze o nenavadnem predmetu,zakopanem globoko v arktičnem ledu,neuspešna vesoljska agencija razglasi težko pričakovani uspeh......
Dogodek močno vpliva na ameriško vesoljsko politiko in bližajoče se predsedniške volitve.Toda Rachel Sexton odkrije dokaz o znanstveni goljufiji - prevari,ki lahko zamaje svetovni red.
Sta Nasa in Bela hiša lagali ameriškemu ljudstvu?V boju za življenje imata Rachel in privlačni strokovnjak Mike Tollanda samo eno upanje:razkriti morata,kdo stoji za mojstrsko ukano.....

copka -> RE: Angeli in demoni-diskusija (10.11.2006 13:12:26)

Angele in Demone sem morala vrnit sestrini prijateljici, ampak me itak ni tako pritegnila kot Davicijeva sifra. Morda pa je le moram prebrat do konca.

Ledena prevara mi ni bila vsec. Se mi zdi, da je veliko bolj predvidljiva zgodba od Davincijeve sire.

sicer pa se mi zdijo Brownove zgodbe vse po istem kopitu. Vedno imamo nekoga, ki se trudi odkrit resnico. Nekdo na zelo visokem polozaju, ki vse kontrolira, mu skusa preprecit odkritje, ker lahko skoduje ugledu, ki ga ta institucija/organizacija/... ima pred svetom. Na koncu pa se vse srecno konca.

Morda mi ravno zaradi tega ni bilo tako tezko vrnit knjige Angeli in Demoni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.11.2006 17:55:22)

Stran: [1]