|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez kontracepcije in strah
28.10.2006 1:32:12   
Anonimen
Malo prej sva imela s fantom nezaščiten spolni odnos.Ni mu prišlo v mene,ampak zavedam se,da je veliko spermijev tudi v predsemenski tekočini.Strah me je,da sem zanosila,ker sem ravno v času ovulacije.Ker tega ne želim,sem vzela zdaj dve CILEST tabletki.Jutri bom vzela še dve.Upam,da bo to preprečilo zanositev.K ginekologu ne bi rada šla.Se vam zdi,da bo doza tabletk premajhna?Kaj naj še storim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez kontracepcije in strah
28.10.2006 6:27:09   
dskubin
ne bo pomagala niti cela škatla Cilesta. Če si imela prej redno zaščito in si samo 1x pozabila vzeti, si najbrž še vedno zaščitena. Pojdi k ginekologu, pogovori se z njim. Boš verjetno dobila druge tablete. Ampak moreš to danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2006 9:26:20   
sisi80
Še danes moraš iti do ginekologa, da dobiš tablete, mislim da Stediril D, ne bom pa trdila. Vzeti boš morala 2.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2006 10:14:42   
Anonimen
Jaz te edino lahko potolažim,da imava midva vedno nezaščitene odnose že 5 let in mi vedno da ven pred koncem in ni problemauser posted image

(odgovor članu sisi80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2006 11:56:35   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz te edino lahko potolažim,da imava midva vedno nezaščitene odnose že 5 let in mi vedno da ven pred koncem in ni problemauser posted image

Midva pa 18 let in še nikoli ni prišlo do nezaželjene oziroma nenačrtovane nosečnosti.
Samo pri vseh ni tako.

Za tabletke pa vsi zdravniki in ginekologi vedo, da so škodljive, pa jih vseeno predpisujejo zaradi enostavnega jemanja.

In kar se tiče kondomov: to je po mojem mnenju najboljša in najbolj varna zaščita. Nekateri jih zavračajo zaradi svoje fiksne ideje, da potem občutenje ni tako močno.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2006 12:18:25   
Anonimen
Bolj slabo sem spala to noč.Nevem,ali name delujejo tabletke ali pa so to kakšni drugi hormoni.Premišljevala sem o tem,da kaj bi storila,če bi bila noseča,in prišla do zaključka,da bi otroka vrjetno obdržala,ker imam določene zadeve zanj v psihičnem in materialnem svetu že dobro urejene.Upam,da mu nisem slučajno kaj škodila s tistima dvema tabletkama včeraj,če je že ugnezden v mojem trebuhu.Po druge tabletke k ginekologu trenutno ne bom šla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2006 12:58:58   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ne bo pomagala niti cela škatla Cilesta. 

Tole pa ne bo držalo. Za postkoitalno zaščito (zaščito po odnosu) lahko vzameš tudi Cilest, ampak dve tableti nista dovolj. Vzeti moraš 3 tbl. in čez natanko 12 ur še enkrat tri tbl. 
Če pa ne misliš vzeti več tablet in se je jajčece oplodilo, pa tud tisti dve tableti ne bosta naredili škode - ker kjub zaščiti po odnosu pride do zanositve, pa to ni indikacija za splav.

Kakorkoli, čas za zaščito še imaš, če boš pa kljub vsemu zadevo "prepustila naravi" pa ti želim, da se izteče tako, kot si sama želiš.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2006 19:49:43   
TONČI.
Odkar user posted image  še nikoli nisva imela zaščite. Pa je tega že 10 let. Jaz mislim da ni panike, če je dal svoja patrona ven, predno mu je pršlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2006 20:58:57   
KIKI****
Tudi jaz se moram oglsit.
Ker očitno živim s možekom ki je zelo ploden, hkrati pa tudi jaz, sva po metodi "pazi" kar hitro po 3 mesecih zagledala user posted image  in je bil kr šok, pa sva full pazla.
Drugič po prvem otročku sva uporablja kondome-VEDNO, preverjala če slučajno ni kje počil, in NI, NIKOLI!!!...a vseeno 11 mesecev po prvem porodu sem znova zagledela user posted image . (ginekologinja je rekla samo, da nobena zaščita ni 100%user posted image  Po drugem porodu sem si vstavila mireno, ker nočem da me znova kaj preseneti, dokler si sama rensično ne zaželim. Oba otroka sta bila in sta še zaželjena, načrtovan pa noben, pa se mamo vseen finouser posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2006 8:25:02   
Anonimen
Ne bom te potolažila,
z možem sva skupaj 8 let, spl. odnose sva imela po "metodi" pazi, vse je bilo o.k. in nenačrtovane nosečnosti ni bilo.
Enostavno sva se odločila za prvega otroka, za drugega in za tretjega.

Potem sva bila zmenjena, da je malčkov dovolj. "Metode" nisva spremenila, o mireni ali o sterilizaciji sem samo razmišljala.
Marca me je presenetil user posted image ??? izostanek m.p. in pozitiven test.
Tako sem na svoji koži preizkusila, da je edina zanesljiva metoda dobra kontracepcija, "metoda" pazi pa le v primeru, da sta pripravljena tudi za primer, če se "zalomi".
Otroka sem obdržala, spomladi me čaka sterilizacija.

Pozdravček, upam da se bo dobro izšlo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2006 14:54:57   
tasi81
Tudi midva sva na začetku ko sva začela s spolnimi odnosi uporabljala metodo, pazi pejt stran, pa so bili tako zelo mučni dnevi na čakanje menstruacije, ko nikoli ne veš a bo prišla a ne. Tako da sem se kasneje odločila za KT, ki sem jih vestno jedla vsaj pet let. Pred pol leta sem pa zaključila s tabletami, mislim da za vedno. Trenutno se trudiva na otroku pa še ni nič ratalo, mislim da posledično tudi zaradi dolgotrajnega jemanja tabletk. Zato tabletk nikoli več.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2006 18:40:12   
TONČI.
Trenutno se trudiva na otroku pa še ni nič ratalo, mislim da posledično tudi zaradi dolgotrajnega jemanja tabletk.

Nikoli nisem jedla tabletk, pa sva se vseeno matrala 8m naredit otroka. Tko da glavo gotr. Bo že ratal enkrat. Ampak to bo takrat ko boš najmanj pričakovala.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.11.2006 21:00:28   
Mariposa
Metoda pazi je tudi pri mojih dveh delovala kar nekaj časa, potem pa sem ju presenetilauser posted image user posted image ne vem, tej metodi ne zaupam prevečuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2006 21:09:24   
lelaval
Trenutno se trudiva na otroku pa še ni nič ratalo, mislim da posledično tudi zaradi dolgotrajnega jemanja tabletk. Zato tabletk nikoli več.

Jaz sem jih 5 let jemala brez pavz, pa sem zanosila takoj, ko sem jih nehala jemat. Tako, da mislilm, da dolgotrajno jemanje KT nima ravno vpliva na nosečnost oz zanositev.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?