Zahi -> RE: Nikotin/THC/Alkohol/Kofein/Heroin/Kokain (27.10.2006 14:15:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zarad mene je lahko legalno totalno VSE, vzela bom itak samo tisto kar bom zelela in v kolicinah, ki jih bom zelela. Za vse ostalo mi pa dol visi... Vsaka nej se unicuje kolkor se hoce. Dokler pa tega ni prisotnega pri meni in v moji blizini, se pa s tem sploh ne bom obremenjevala, niti se za to ne bom zanimala. Ko pa, ce, se bo to zgodilo, pa bom tukaj vprasala za nasvet, kako nekomu pomagat, ce si seveda sam tega zeli... Ker tist, ki si ne pusti pomagat, mu tudi drugi ne morejo!!! Legala gor al dol, tist k hoce, bo vedno vzel tisto kar bo zelel. to je res.. vsak tisto kar hoče.. samo ne sprašujem zakaj ljudje ne kadijo, zakaj ne pijejo, zakaj ne uživajo kave.. zanima me samo pogled na te droge.. zakaj smatrajo nekatere droge za legalne.. ene pa nelegalne.. čeprav so dejstva drugje.. se moderna družba oklepa alkohola in nikotina.. izogiba se pa THCja, ker je to baubau, katerega so napihnili prav ti lobiji.. v naši družbi je npr. alkohol dovoljen.. THC ne.. čeprav ima alkohol VELIKO hujše posledice za zdravje, posledica pitja alkohola je VELIKO večja kot uživanje THCja.. VELIKO je smrti zaradi alkohola med vožnjo.. ipd ipd.. Alkohol je zasvojljiv.. THC ni.. in kljub temu, bi mamice raje videle otroka pijanega kot zadetega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kljub vsem tem dejstvom je naša družba še vedno zaslepljena.. in vzame alkohol kot del družbe.. THC je pa na drugi stran istrah in trepet vseh staršev.. noben starš se pa ne vpraša kakšne posledice pušča alkohol in kakšne THC..
|
|
|
|