|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   triptrap
27.10.2006 9:34:20   
Sandra*
Pozdravljene!

No moj mal je za darilo k se je rodil dobil ležalnik, ampak ni nič rad v njem in sem se odločila da ga prodam in mu raj kupim uno didaktično blazino k ma loke čez pa igračke obešene.

A ko bo začel jest gosto hrano bo že zmožen sedet v triptrap stolčku? Upam da nam pol težila za kut nov stolček. Tam ji je sicer res čuden, ampak prodat pa novga druzga kut mi je pa ful zorn k ga je dobil za darilo, zato bom raj kupila podlogo in bom pač enostavno rekla, da mu v stolčku ni blo všeč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: triptrap
27.10.2006 9:57:45   
Taja Nagaja
Hojla!

Mi smo leželnik uporabljali kasneje. Na začetku tudi ni bila rada v njem. Res je, da smo imeli sposojenega in ga najbrž ne bi  kupovala saj bi ga lahko zamenjala z lupinico. 

V trip -trapu pa je odkar samostojno sedi. Prej sem jo hranila tako, da sva sedeli na tleh in je imela moja stegna za naslon. Upam, da si lahko predstavljaš. Tako nama je svetovala fizioterapevtka.

Vsak otrok pa ima drugačne želje  in potrebe. Zelo težko predvidiš kaj bo user posted image pasalo in predvsem kdaj. 

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2006 10:09:07   
kapesanta
pri nas je Rok že od drugega meseca ali v ležalniku ali na igralni blazini. V ležalniku je priden samo če ima na loku navezane igrače in se z njimi igra, dugače je pa čez par minut tečnarjenje user posted image .
Če bi se morala odločiti med ležalnikom in blazino bi se odločila za ležalnik, ker je bolj praktičen - postaviš ga kamor pač je, ga neseš s sabo na obisk,...
Glede triptrapa ti pa ne morem svetovat, ker še dojim. Pa tudi drugače sem dobila še navaden stolček za hranjenje (s pladnjem) in ga bom v njem hranila dokler ne bo tako velik da bo lahko v triptrapu sedel za mizo.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 27.10.2006 10:10:35 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2006 10:30:21   
eya
Če gledaš, kaj je bolje za otročkovo hrbteničko, je to gotovo ležanje na tleh, na blazini. V ležalniku naj ne bi bili dolgo, ker hrbtenica nima trde podlage. Mi smo ga sicer kupili, a ga, ko je bil še manjši, nismo velikokrat imeli notri, no zdaj ga pa uporabljamo pri hranjenju, ker user posted image  še ni za v triptrap.
Ampak hranjenje na tleh, tako kot je napisala bino, je pa še bolj fajn ideja...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2006 11:09:47   
lenika
Naš tudi ni bil rad notri, ko je bil majhen, pa še sedaj ni ravno veliko, je raje na tleh. Nam pa prav pride za hranjenje in tudi včasih v kuhinji, ko kuham ga noter odložim in me gleda. Tako, da mi imamo oboje.

< Sporočilo je popravil lenika -- 27.10.2006 11:10:21 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?