DORI -> KAJ SE ZGODI, ČE JE NAPAČEN E-NASLOV (27.10.2006 8:09:19)
|
>> Par iz Minneapolisa se je odlocil, da gre na dopust na Florido. >> Planirala sta biti v istem hotelu, kot ze velikokrat prej. Zaradi >> poslovnih razlogov zena ni mogla odpotovati istocasno z mozem, zato je >> odsel sam. Zena pa naj bi prisla naslednji dan. Moz se je prijavil v >> hotel in ker je imel racunalnik v sobi je poslal email zeni. >> Vendar se je zmotil pri vpisovanju naslova in izpustil eno crko. >> Medtem pa se je nekje v Houstonu vdova ravnokar vrnila s pogreba >> svojega moza. Odlocila se je da preveri e-posto, v pricakovanju >> izrazov >> sozalja zaradi smrti moza. Ko je precitala prvo sporocilo, je >> omedlela. Ko je prisel sin v sobo, je videl nezavestno mamo na tleh in >> sporocilo na ekranu. > >> To: Moji preljubi zeni >> Subject: Prisel sem >> Date: 16 January 2004 > >> Vem da si presenecena, da se ti javljam, vendar imajo sedaj tu >> racunalnike in lahko posiljam sporocila svojim bliznjim. Ravnokar sem >> prispel in se vpisal ter ti sporocam, da je vse pripravljeno za tvoj >> prihod jutri. Se ze veselim da te spet vidim. > >> P.S. Je pa res vroce tu doli!
|
|
|
|