pomoč vneti lulček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

simonalokar -> pomoč vneti lulček (27.10.2006 5:58:28)

živjo mamice

včeraj sva bila pri prdiatru kr se mu je naredu žepek na lulčku. pediater je potegnl dol in živa rdeča barva - vneto. mene zanima če je ila katera na isti situaciji s čim je mazala da se je pozdravilo jaz mu mažem z epanthenom in ni izboljšave.

prosim vas za nasvete kajti pediater ni nič reku in povrh še najin ni bil.

hvala vam.

simona in blaž

srki -> RE: pomoč vneti lulček (27.10.2006 6:42:03)

Te izkušnje nimamo, Aljaž bo moral na operacijo, zaradi tega, samo na tvojem mestu bi šla kar do pediatra, pa naj ti vsaj pove, s čim ga maži ali pa naj ti da kakšno mazilo. Po mojem bi morala kaj dobit za mazat.

Vesna -> RE: pomoč vneti lulček (27.10.2006 9:22:34)

ko je imel Val vneto ritko,sem v lekarni dobila hrastovo lubje in sem ga s tem čajem potem umivala in je pomagalo,farmacevtka mi je rekla,da je to za vsa vnetja spodaj,za ženske in moške,tako da lahko poskusiš,če ni že preveč hudo.

mala -> RE: pomoč vneti lulček (27.10.2006 9:24:26)

ja mi imamo tako izkušnjo, smo dobili nekaj za mazat, se točno ne spomnim kaj , ker je bilo to že malo več kot dve leti nazaj, je pa v takih primerih nevarno da pride do vnetja mehurja, ker pač zaradi vnetja ne more dobro lulat, tko da ti priporočam da če se stanje ne bo izboljšalo pojdi nazaj do svojega izbranega pediatra.
lp

Stran: [1]