|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne mara pretlačenega
26.10.2006 21:38:39   
livia
Naši pupi sem do zdaj sadje ribala, zelenjavo pa zmiksala. Zadjič sem ji pa dala pretlačen brokoli s krompirjem, pa ga ni hotela jest. Kosem pa zadevo zmiksala, jo je pa pojedla.
Kaj svetujete?
Ali naj počakaš še nekaj časa?
Ta teden sm mislila začet z mesom. A naj meso tud miksam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne mara pretlačenega
26.10.2006 21:51:15   
Dashenka
Jaz ti svetujem, da ji vso hrano ponujaš le pretlačeno in ne zmiksano. Čim prej se bo navadila na koščke hrane, bolje bo.

Mesa nisem miksala, le na drobno nasekljala.

Pri 6m je tudi že veselo glodala tudi kak kos žemlje in krhelj olupljenega jabolka. Ponudi ji, da prime kak kos hrane v roke.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2006 22:00:11   
Disney
Jaz tudi nisem nič miksala,vse sem sam pretlačila.Meso sem mu pa narezala na majhne koščke in je prav lepo jedel.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2006 22:09:09   
Naja31
Živjo,

jaz sem tudi najprej poskusila s pretlačenim, ker je patronažna tako svetovala, pa ni šlo. Potem sem mu pa zmiksala pa ni bilo problemov. Kaj pa naj če pretlačenega ni še znal jest? Eni otroci takoj jedo pretlačeno, drugi pa ne.
Zato se ne sekiraj. Vse bo ob svojem času.
Ko bo pripravljen(a) bo že jedla, najprej zmiksano, potem pretlačeno, pa majhne koščke in nato večje.
Poskušaj postopoma.

Veliko uspeha.
Naja

(odgovor članu Disney)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2006 22:15:13   
Katrin
Tudi jaz sem hrano le redko miksala, tako da s tem nismo imeli posebnih težav. Ponudi ji meso narezano na drobne koščke, če ne bo šlo, ga pa pač zmiksaj. Ko bo čas, bo jedla tudi pretlačeno hrano in nato manjše koščke.

Počasi in vztrajno user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2006 23:43:34   
KatjaD
Livia - moj Matic bo zdaj star 9 mesecev, pa še vedno včasih noče samo pretlačene hrane. Jaz sem mu miksala dokler ni začel dobivat zobkov, ker se je drugače davil in bruhal namesto, da bi jedel. Potem, ko pa je dobil zobke, pa sem začela malo manj miksat (s paličnim tako, da je ostal samo kakšen košček), zdaj pa samo pretlačim z vilico ali pa vržem v multipraktik trikrat obrnit, tako, da ostanejo koščki, ampak drobni. In poje vse. Mora se pač navaditi na to, da mora prežvečiti - naj se ti ne mudi... Jaz sem tudi mislila, da ne bo hotel jest s koščki do nevemkdaj, pa se mu je potem kar naenkrat odprlo. A ja, še to. Jaz sem najprej pretlačila, če ni hotel jest, sem pa pač speštala, da je vsaj pojedel.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2006 8:39:34   
katerina
tudi jaz našemu vse miksam, ker se sicer samo davi in pljuva, je pa le majčkeno starejši od tebe. miksala bom, dokler bo treba in se s tem ne mislim obremenjevati. tudi jaz sem se sekirala, pa sem se nehala. kot je že ena pred mano rekla, vse ob svojem času. niso vsi otroci enaki in nimajo vsi enakega ritma.
bom pa seveda še naprej poskušala. prej ali slej bo šlo. tudi pri tebi!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?