|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek pred pdp....
26.10.2006 11:29:35   
naja78
punce,mogoče veste oz vaše izkušnje me zanimajo.....

včeraj sem bila vaginalno pregledana(ne prvič,najmanj že 5x v zadnjem 9 mesecu)....popoldne sem na hlačkah ugotovila da imam rjav izcedek,ni pa to sveža kri....sem polnih 40 tednov noseča,jutri oz. v soboto je moj dan D.user posted image

zanima me,če mislite da se je počasi začelo.....drugače ne občutim nobenih popadkov,krčev,....ali karkoli drugega....čepa že tako nimam več ker sem že 1 mesec 1,5cm odprta....

sprašujem zato,ker se mi ni prej pri vag.pregledu to zgodilo....ali je tik pred zdajci......
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek pred pdp....
26.10.2006 11:32:59   
Lana_s
Če ni čep, mislim da je to od pregleda. Na koncu je mene moja gin. opozorila, da lahko da bom imela krvav izcedek po pregledu. Pred popadki pa nisem nič krvavela.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2006 11:33:19   
arielca
Možno je, da je izcedek posledica vaginalnega pregleda, čeprav se mi zdi, da se bo počasi začelo.

Bodi pozorna na vse spremembe (na odtekanje plodovnice, popadke), potem pa v porodnišnico in SREČNO user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2006 11:36:42   
muki1
Lahko je tudi znak bližajočega se poroda. Kaj pa misliš, draga, da bo tvoj kar not ostal user posted image  user posted image  '

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2006 12:16:26   
sisi80
Tudi jaz mislim, da se je začelo. Srečno in dobrodošla na forumu novorojenček, dojenček.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2006 14:47:43   
naja78
user posted image user posted image user posted image user posted image
ko bi blo vsaj res.da se je začelo........user posted image

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2006 15:01:34   
til
Po mojem se je začelo! Po mojih iskušnjah ko sem bila v 30. tednu sem se odprla 3-4 cm.Pri 33. tednih sem imela isto rjav izcedek in dr. Pušenjak mi je rekel da se je najbrž začelo. In res sem čez dva tri dni rodila! Po mojem se lahko začneš pripravljati pa veliko veliko sreče!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.10.2006 22:50:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2006 20:02:39   
najina pikica*
cao princeska....user posted image
jst sm imela rjav izcedek,ko me je g. pregledala vaginalno....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2006 22:25:42   
Luskan
To je skoraj zagotovo posledica vaginalnega pregleda; se mi je dogajalo isto. Pregledala sta me dva ginekologa (v enem tednu) in me oba opozorila na to, da bom imela izcedek. Res pa je, da se bo gotovo začelo, saj si že tako daleč. Držim pesti, da bi bilo čim hitreje konec.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.