Aqualuna Podčetrtek (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

bebica -> Aqualuna Podčetrtek (26.10.2006 9:42:00)

Sem gledala njihovo stran na netu, pa ne najdem konkretnih informacij o notranjih bazenih. Zato me zanima "tako iz prve roke" kako je tam, kako so urejene garderobe, so notranji bazeni veliki oz. koliko jih sploh je. Na internetu so predstavljeni predvsem zunanji bazeni.
Do Podčetrtka imamo kar nekaj vožnje, pa da vsaj vem ali se splača it.

Anonimen -> RE: Aqualuna Podčetrtek (26.10.2006 9:49:37)

aqualuna nima notranjih bazenov-vsaj kolikor se spomnem.. ima samo zunanje + veliko toboganov.

tko da za notranje moraš pa v olimje- kakšnih 500 m naprej od aqualune.

viv_ -> RE: Aqualuna Podčetrtek (26.10.2006 9:58:19)

Tako kot je napisala biba12.

500 m naprej od Aqualune so Terme Olimia. Imajo 2 velika notranja bazena, ki sta povezana tudi z zunanjim. En manjši otroški bazern. 3 "kotle" s toplo vodo. Garderoba je kar velika, imajo celo eno previjalno mizo. Pa za malo včeje otroke je v sklopu bazena tudi "suha" igralnica. Luštno!

beti 1 -> RE: Aqualuna Podčetrtek (26.10.2006 9:58:51)

Terme Olimia imajo 2 bazenska kompleksa. Eden je zunanji ob kampu, ki se imenuje Aqualuna, drugi pa kombiniran notranji+zunanji mislim da je Termalni park, tam imaš velike garderobe, stari notrnji bazen z otroškim čofotalnikom, 3 whirpooli in zunanjim delom s počasno reko. Okoli tega imaš odmaknjene prostore s počivalniki, restavracijo, otroški kotiček, solarji, fitnes. po hodniku prideš v novi bazen pod šotorom, kjer imaš tudi bar (lahko sediš na stolčku v bazenu), vodne masaže,....
Nam je zelo všeč, odkar sta oba bazena.

bebica -> RE: Aqualuna Podčetrtek (26.10.2006 13:37:37)

Aha, hvala.
Saj se mi je čudno zdelo, da imajo na spletu predstavljene samo zunanje bazene, nič notranjih.

Stran: [1]