Lumpi -> Kako bi ravnale....... (26.10.2006 7:57:56)
|
Namreč....včeraj pridem v vrtec in mi vzgojiteljica v pričo vse otrok začne govoriti, kaj sta tistega dne počela moj otrok in en njegov vrstnik v skupini. Poslušala nista nič, ubogala na nobeno besedo nič,.... Nakar se ena ob vzgojiteljic oglasi in jima poda predlog: Pojdita pa v drugo skupino, če mislita, da vaju bo še kdo maral!!! No in otroka se odločita, gresta pač vsak posebej v drugo skupino, preživita del dopoldneva tam. Na kosilo prideta v njuno skupino. Po kosilu - sledi pijača - pred njima vzame kozarce - in reče: poglejta kaj se zgodi, če se ne uboga - tudi jaz vaju sedaj ne slišim. poleg tega reče starejšemu sinu, da naj reče doma, da naj ga hodim iskat v vrtec po kosilu - ker sem na porodniški, da se bo doma naspal, saj sedaj v vrtcu več ne hodijo spat. No in danes zjutraj govorim z vzgojiteljico. Pravi, da ko dobita premoč, da sta neukrotljiva (naj nu da narazen, oziroma preusmeri v drugo stvar), potem mi pa še reče, da mi bo otrok prišel čez glavo. Mislim....halo!!! No ja - pa reče mi še, da je otrok dovolj star, da bi lahko začel razmišlati, da bi v primeru take žeje šel v kopalnico in pil nad lijakom. Otrok je star 5 let. otroka sta res včasih zelo živahna, hiperaktivna, eden ima težave s koncentracijo,.... sicer pa to tko ali tako ve, saj je z njim v skupini že 4 leto. pa me zanima.......sem si stvar vzela preveč osebno??? Oziroma kako bi ve ravnale v taki situaciji???
|
|
|
|