|
RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? 2.11.2006 13:44:47
|
|
|
|
ronja
|
Jaz sem prvič povedala fantu z dvema tortama: eno v obliki testa za nosečnost (sem jo pobarvala tako kot so testi, ko sopoz., hehe:) in drugo v obliki dojenčkovega obraza, ki kaže osle, sem oblikovala tudi rokice in vse, pa drl se je na vse pretege, zraven na krožnik napisala: "I hope you're ready to be a daddy!" Sem hotela najt kaj v slovenščini, ampak ta stavek je tako spontano prišel, v slovenšičini pa nisem nič pametnega našla. Test sem delala v sredo in načrtovala presenečenje za lubija, tako da sem celo noč pekla in oblikovala torte in mu povedala sredi noči iz petka na soboto (on je vmes spal, pa sem ga zbudila). Bil je strašno vesel, čeprav sem se bala, da še ni čisto pripravljen, ker otročka še nisva načrtovala (jaz sem se tudi malo bala najprej), pa je super reagiral! Objemal me je in lupčkal in stiskal in bil sploh krasen. Potem mi je v soboto, ko sva šla na trg, kupil dva šopka tulipanov in se je en mimoidoči moški srednjih let obregnil, češ da je 8. marec že mimo! Sva se samo nasmejala, kaki kreten, hehe:) pa še knjgico sem dobila za darilo:) No, žal sem potem tarkat imela ss, komaj en teden po tem rajanju;) Boljše čim prej, sem vedno rekla. No, zdaj sem spet noseča, po naključju sem spet delala test v sredo, ampak sem mu hotela kar takoj povedat, ker sem vedela, da ga v petek ne bo in sem mu naredila eno "verižico", ki si jo je že dolgo želel, tako bolj moško, seveda, lesene perle in usnje,... in sem mu to dala. Pa spet sem spekla dve torti, tokrat v obliki dveh srčkov. Potem sem mu pa rekla, da mam še eno malo darilce zanj, samo da ga moram še končat, pa da je res čisto malo in da naj pogleda v moj rokav (not sem skrila tester, mi je parkrat med pripravljanjem večerje skoraj ven padu, hehe), pa je rekel, da se mu zdi, da že ve... Tako da tokrat nič kaj dosti od presenečenja, pa tudi vesel ni bil tako kot prvič, ker ga je bilo strah... Čeprav presenetljivo, mene pa sploh ne! Se mi zdi čisto nemogoče, da bi se splav ponovil in vem, da bom dobila zdravega otročka ... Sem mislila, da bom bolj panična potem, pa nisem čisto nič, hehe, očitno je tu res bolj karakter kot izkušnje, ali pa smo eni bolj tumasti, pa se nas nič ne prime, hihi, saj je boljše tako.
|
|
|