RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


aljuška -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 12:44:42)

bila je nedelja, jaz sem nekaj sumila, ker mi je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] že zaostajala in ker nisem mogla dočakati ponedeljka sem kar laufala v lekarno po test, se pol zaprla v kopalnico in čakala. Ko se je pokazala prava črtica pa sem kar obstala, pol pa sem se zagnala v sobo, kjer je moj spal, ker je imel nočno in bumf! sem priletela v sobo kot orkan in začela vriskati, da je moj kar v luft skočil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pol sva pa obstala v tišini, objeta, v sobi..
zdaj pa ko sem mu omenila da bi pa mogoče še 1 bebiko, pa je spet v luft skočil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] od presenečenja in je bila spet tišina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 13:20:08)

Skupaj sva naredila test. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




triša -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 13:36:43)

Men je pa blo fuuuuul slabo pa sem mislila da od bograča, ki ga je foter skuhal,smo meli vselitveno žurko od moje sestre. Po treh dneh mi je blo pa še vedno slabo, pa sem le šla po test,sem ga nardila kar zjutraj v službi na stranišču. Pol sem poklicala mojga mucija pa je reku: " Aja, noseča si ". Pa sva bla zmenena, pol se o tem sploh več nismo pogovarjali, ker sva bila oba presrana za popiz....it. Šele pol ko se je začel trebušček poznati sva se ze začela veselit zdaj pa itak ko je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] na svetu, pa je super.




ily -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 13:36:51)

Jaz sem si pa vedno želela, da bi mu pripravila kako presenečenje za ta dogodek. Zato sem v prvo, ko sem slutila, da je to to (po 17-ih mesecih joka in solz), zjutraj, en petek, naredila test. In bila tako vesela, da sem se samo smejala - so me v službi vsi čudno gledali, zakaj sem take dobre volje. Potem sem šla pa v trgovino po copatke - čisto navadne, sem hotela rumene, pa jih ni bilo in sem vzela svetlo zelene. In sem mu rekla, da bi se zvečer zapeljala na en kraj, kamor sva hodila takrat, ko nama je bilo ful lepo ali pa zelo, zelo težko. In potem mu ni dalo miru, da zakaj pa tja. In sem nekako zdržala do tja, da nisem prej bleknila. Tam sem mu pa že v avtu dala vrečico s copatki in ˝pismo najine Pike˝. In se je najprej samo nasmejal, pismo prebral, potem pa jok in veselje do jutra! In še kakšen teden po tem! Na copatke pa ni pozabil in jih je prinesel takoj tisti dan v porodnišnico, da jih je imela mala ves čas obute![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ko sem v drugo zanosila, je bila zima. In sem spet sumila. In eno sredo zjutraj vstaneva in on gre sneg odmetavat, jaz pa test naredit. In nisem zdržala - v sami pidžami pri -15°C sem letela ven, mu na vratih rekla, naj pride bližje, da mu nekaj povem, pa pravi: ˝Kaj, povej?!˝. Pa se reži zraven. Pa jaz: ˝Ja, sem pridi, pa ti povem!˝. On pa:˝Je, ne?!!!˝, pa usta do ušes. In potem me je ˝napodil˝ noter. Vendar je najin Piki čez slab mesec odšel in veselja je bilo konec....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

In potem sem večkrat razmišljala, da ko bo pa še kdaj, čeprav sem že obupovala, da sploh še kdaj bo, da mu bom pa spet naredila presenečenje.  In res, ko sta se končno prikazali tisti dve tako želeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], sem v trgovini kupila, tokrat sem se opogumila, kar modre nogavičke. In ker sva mu s Piko en dan prej dali darilo za rojstni dan - dober teden pred RD, sem še nogavičke dala v malo vrečko in počakala na večer. In ko sva spravila malo v posteljo, se vsedem k njemu na zofo in mu dam vrečico:˝Na, še nekaj malega za rojstni dan!˝. Je bil presenečen, pa pravi:˝Ste si spet stroške delale?˝. Pa pogleda, pa vpraša:˝Res?˝, pa jaz pokimam.... Ga je kar dvignilo z zofe; pa spet usta do ušes in veselje do neba! In upam, da tokrat najin Bubi ostane z nami in ˝ponosi˝ svoje prvo darilo - že v porodnišnici?!! Da tradicija ostane, kako pa?!!!




Jančika_ -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 13:36:58)

Moj je vsakič (4x) rekel, saj sem ti rekel. Aha. Pol mi naslednjič ne bo treba denarcev za test dajat, al kaj. Bo kar on povedal. Malo v šoku je bil edino drugič, ker je bilo nenačrtovano in je še spal, ko sem naredila test, pa me je ravno takrat klicala prijateljica in sem ji povedala. Tako da je slišal novico napol v spanju, ko sem jo sporočala njej. Romantika, ni kej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




Jerika -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 14:44:42)

Meni se je zgodilo sredi največje gužve, ki jo sploh pomnim v mojem življenju, vse je bilo nakupu. Tako, da sem se zavedla, da pa mogoče obstaja možnost šele, ko sem bila noseča že 6 tednov. Bilo pa je takole: zvečer sem delala na računalniku in kar naenkrat začutila, da imam poln trebušček, pa ne znam opisat načina, sam ta občutek (zelo smešen) je bil prisoten, naslednje kar mi je šinilo v glavo je bilo to, da sem pomislila na nosečnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in ker seveda ne znam počakat ali pripravit lepega presenečenja mojemu[sm=love.gif] sem mu takoj povedala, da sem noseča. Sm si predstavljala malo bolj romantično [sm=rozica.gif] reakcijo, on pa: dej ne me tako grdo hecat (ja, vam morem povedat, da sva delala otročička 2 leti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in da sva že bila naročena na umetno oploditev, ker so bili najini izvidi - od obeh - takooo zelo slabi, tako da je nama bilo rečeno, da skoraj nimava možnosti po naravni poti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]). Meni ni bilo čisto nič jasno, pa sem še enkrat poiskušala in mu hitela razlagat: ja pa če čutim, da sem noseča....pa ni verjel. No, sem si mislila, bomo videli, kaj boš pa jutri rekel [sm=hudicek.gif], ko ti bom pokazala plusek (tako 100 % sem bila o nosečnosti). Pa res, se takoj zjutraj polulam v kozarček, nato pa v lekarno, kjer sem morala še pol ure čakat, da so jo odprli (uf se mi je vleklo), doma pomočim zadevo v urin in pokazal se je tako lep plusek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], jaz pa v jok sreče, pridrvim v sobo, kjer je moj že pridno smrčal po nočni izmeni, tolk sem se jokala, da sem mu sam tist plusek uhitela pokazat s prstom [sm=darilo.gif], ja, potem sem pa še dva dni mogla njega gledat, kako mu vsake tolko kapnejo solzice sreče po ličku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], od takrat pa skrbi za mene, kot bi bila iz cukra, mi že kdaj kar mal živce para, ker toliko pretirava, ampak moram pa povedat, da oba v nosečnosti tako uživava [sm=smiley20.gif], še posebej sedaj, ko očka že lahko čuti z roko brce svojega [sm=duda.gif] nadebudnega "fuzbalerčka".




štorkljica -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 14:59:45)

Meni je zaostajala M že mogoče 5 dni, samo nisem sumila da sem noseča ker sem vedno mela M na 30-35 dni, in nekak nisem računala na to. Pa sem si mislila da sem kaj bolana, samo pol pa sem vseeno mogla narediti test, ker bi me bilo pri GIN sram če bi prišla k njej in ji rekla da nimam M ker sumim da sem bolana, pa bi me vprašala če sem naredila test in jaz bi rekla da ne.
Torej, bila sem v knjižnici, pa sem hotla še na obisk k mojima staršema in sem se spotoma ustavila še v lekarni da kupim test. No in ko pridem k mojima najprej letim na wc, da to porihtam. Nakar je bil test seveda POZITIVEN![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Od presenečenja nisem vedela kaj naj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tam sem stala na wc-ju ko klada. In se sama sebi smejala. Pa sem ga od vsega tega vzhičenja kar po GSM-u poklicala in mu rekla: Očka boš! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bil je presrečen!




K_a_t_j_a -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 19:02:31)

Joj kake lepe zgodbice, jaz kar jokam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], tak sem ganjena. Komaj že čakam, da to tudi jaz doživim čez eno leto oz. ko bo ratalo.




metka_zone -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (27.10.2006 19:06:37)

Mojem sem dala škatlo s testom, pa ga pustila samega in jo ucvrla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....Pa ga najdem v dnevni kako bere navodila in gleda test, pa mene in ima resen obraz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], potem pa mi reče, da naj pridem k njemu - bila sem panična, ker nisem vedela, če ga bo sploh vesel, in se začne od veselja jokat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]....




MALINČICA -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (28.10.2006 10:45:53)

Skupaj sva naredila test. Ko je bil pozitiven, je rekel, da bo od zdaj naprej strah, da me bo med porodom izgubil, seveda pa sva bila oba ful vesela in ful prestrašena hkrati, ker nisva načrtovala.
Potem pa se ni upal preveč veselit, dokler nisem šla h ginekologu na pregled, ko nama je tam gin rekel, da imava 6mm veliko pikico, pa me je peljal na najboljšo tortico v mestu in od takrat dalje tako zelo pazi na mene in zaradi tega ga še bolj ljubim.
Res bi bila žalostna, če ne bi imela take podpore od njega in če se on ne bi tako zelo veselil najinega otroka, vso nosečnost mi že govori, da imam v trebuščku nekaj, kar je samo najino in kar sva ustvarila skupaj iz ljubezni.




force -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (28.10.2006 15:11:00)

Men gre kr na jok!

Tud midva sva načrtovala, ampak sem bla jest vseen kar mal presenečena. M mi je zamujala že kakšen teden, ampak sem imela ves čas bolečine v trebuhu in sem vsak dan sproti rekla, aha danes pa bo. Pa ni blo nič. Potem me je pa moj že začel nagovarjati k temu naj gram po test, pa sem rekla bom šla jutri pa naslenji dan spet isto in tako še tri dni ( pač sem bla sveto prepričana da te bolečine pomenijo začetek m ). No potem pa sem se v ponedeljek le odpravila v lekarno po CB, odhitela domov in lulat. Potem pa solzica sreče in takoj za njo še solzica strahu, pa potem potok solz sreče. Kar skakala sem po stanovanju in se smejala sama sebi. Moj je bil na šihtu. Jest sem pa tisti dan delala popoldne, tko da sem mu poslala sms da naj nujno pride k meni, ker mu moram nekaj povedat. Mislm da je že vedu kaj bo, ker si je tako zelo želel otročička. In ko je prišel sem mu rekla: "Srček moj, ati boš!" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Potem pa lubčki in oblemi in solze. Tak krasen občutek. Zvečer je pa doma že gledal, če mi je kej trebušček zrasu in po njegovmu mi je [sm=jezicek.gif][sm=smiley17.gif]. Potem se je vmes mal umiru, zdj k pa že brcamo je pa spet čist nor. Po svetu pa oba hodva z nasmehom do ušes. [sm=9nebesa.gif]




MEGi20 -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (30.10.2006 18:38:26)

ko sem pa jaz delala test mi ga je kupil fant ampak ker sem letela v službo je fant sam čakal na rezultat...ko je izvedel je enostavno prišel k meni v sluižbo in mi prinesel otroške copatke:) šefu pa reku oz. ga lepo prosu če grem lahko na en čajček.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ronja -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (2.11.2006 13:44:47)

Jaz sem prvič povedala fantu z dvema tortama: eno v obliki testa za nosečnost (sem jo pobarvala tako kot so testi, ko sopoz., hehe:) in drugo v obliki dojenčkovega obraza, ki kaže osle, sem oblikovala tudi rokice in vse, pa drl se je na vse pretege, zraven na krožnik napisala: "I hope you're ready to be a daddy!" Sem hotela najt kaj v slovenščini, ampak ta stavek je tako spontano prišel, v slovenšičini pa nisem nič pametnega našla.
Test sem delala v sredo in načrtovala presenečenje za lubija, tako da sem celo noč pekla in oblikovala torte in mu povedala sredi noči iz petka na soboto (on je vmes spal, pa sem ga zbudila). Bil je strašno vesel, čeprav sem se bala, da še ni čisto pripravljen, ker otročka še nisva načrtovala (jaz sem se tudi malo bala najprej), pa je super reagiral! Objemal me je in lupčkal in stiskal in bil sploh krasen. Potem mi je v soboto, ko sva šla na trg, kupil dva šopka tulipanov in se je en mimoidoči moški srednjih let obregnil, češ da je 8. marec že mimo! Sva se samo nasmejala, kaki kreten, hehe:) pa še knjgico sem dobila za darilo:) No, žal sem potem tarkat imela ss, komaj en teden po tem rajanju;) Boljše čim prej, sem vedno rekla.

No, zdaj sem spet noseča, po naključju sem spet delala test v sredo, ampak sem mu hotela kar takoj povedat, ker sem vedela, da ga v petek ne bo in sem mu naredila eno "verižico", ki si jo je že dolgo želel, tako bolj moško, seveda, lesene perle in usnje,... in sem mu to dala. Pa spet sem spekla dve torti, tokrat v obliki dveh srčkov. Potem sem mu pa rekla, da mam še eno malo darilce zanj, samo da ga moram še končat, pa da je res čisto malo in da naj pogleda v moj rokav (not sem skrila tester, mi je parkrat med pripravljanjem večerje skoraj ven padu, hehe), pa je rekel, da se mu zdi, da že ve... Tako da tokrat nič kaj dosti od presenečenja, pa tudi vesel ni bil tako kot prvič, ker ga je bilo strah... Čeprav presenetljivo, mene pa sploh ne! Se mi zdi čisto nemogoče, da bi se splav ponovil in vem, da bom dobila zdravega otročka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... Sem mislila, da bom bolj panična potem, pa nisem čisto nič, hehe, očitno je tu res bolj karakter kot izkušnje, ali pa smo eni bolj tumasti, pa se nas nič ne prime, hihi, saj je boljše tako.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Drnula -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (3.11.2006 22:44:11)

Jaz nosečnosti nisem pričakovala. Sem bila 2x pri dohtarju zaradi vročine in prepričana, da imam vnet mehur, saj me je bolelo in stalno hitela na školjko. Enkrat je blo treba še avto ustavit in skočit za grm. Skratka, počutila sem se bolno in en dan sem že planila v jok, ker sem bila prepričana, da je z mano nekaj hudo narobe. Vročina ni padla, dohtar je trdil, da sem zdrava in sem pomislila, da je morda ginekološki problem... pomislila sem tudi, da zamujam nekje dva dni, kar ni bilo posebnega. Pripisala sem bolezni. Vseeno sem tačas, ko sem čakala šla kupit in naredit test, saj sem pričakovala vprašanje na to temo, če ne pri dohtarju pa pri ginekologu, kamor bi šla če dohtar spet ne bi nič okril .... pa saj itak ne bo nič.... in vraga ... test je bil pozitiven!! Še 1x prebrat navodila.... očitno je res!!!!  Potem sem bila na vrsti in sem dohtarju razkrila mojo diagnozo, še vedno v šoku, in sem kar planila v jok. Zmeden ni vedel ali sem žalostna ali srečna -??
Ker mu nisem verjela, da je povišana temparatura normalna za nosečnice sem se odpravila še k svoji ginekologinji. Pa mi je povedala isto.
Potem pa domov. Komaj sem čakala, da pride, njega pa ga ni bilo od nikjer in nikjer. Prišel je precej pozneje kot ponavadi in me hitro povprašal kaj je bilo pri dohtarju. Pa sem mu povedala, da sem zdrava ... stara zgodba. Malo se je razburil, če me ni poslal na infekcijsko ..... pa sem mu vskočila v besedo, da je vročina za nosečnice normalna. Malo me je gledal, se nasmehnil in modro vprašal če sem noseča. Prikimala sem in potem sva se stiskala, malo solzic, nežnega smeha med katerim sva se prepričala, da sva s tem srečna.
Zdaj bo 10t, razen naju še ne ve nihče. Domačim in v službi povem v ca. enem tednu.

lp




tejči77 -> RE: Kako je dragi izvedel, da bo očka? (4.11.2006 10:50:29)





Jaz sem lubiju že pred testom namigovala, da bi bilo mogoče, čerpav sem mu tudi dala jasno vedeti, da se mi ne zdi ravno verjetno, da sem noseča.
Nato sem včeraj na poti iz službe kupila test. Sem nameravala počakati, da bi prišel domov še on, a ker prihaja iz službe zvečer, nisem mogla tako dolgo čakati (če imaš doma test je nekaj ur dolgih kot nekaj dni). Zato sem ga naredila kar takoj. Komaj sem priletela do kopalnice, tako me je tiščalo. In glej, test je bil pozitiven. Sem ga kar naprej gledala in gledala in obračala. In odložila ter ga spet vzela v roke in gledala. Kot da ne verjamem. Nato sem pomislila, da druga črtica ni tako močna, mogoče pa ni nič in si delam prazne upe. Sem hotela poklicat lubija, pa sem si premislila. Kaj če mu test raje pokažem pri večerji? Ja, to bo najbolje. Bo potem on povedal kaj se mu zdi. Kaj pa če test čez nekaj ur ne bo več kazal pravilno? Dileme, dileme.
Ko me je poklical, naj ga pridem iskat, sem že hotela nekaj reči, pa sem se zadržala. Tudi vso pot domov nisem nič rekla, ker sem hotela, da naredim presenečenje s testom. Ko je videl test je vprašal, če je test spet negativen. Pa sem rekla naj sam pogleda.  Potem je hotel vedet kaj pomenita dve črtici in sem mu rekla naj pogleda na navodila. In je bral in gledal test in potrdil da je črtica sigurno dovolj jasna. In potem, saj ne vem več, me je objemal in objemal in mi govoril kako me ima rad.
Seveda bom še poklicala ginekologinjo v ponedeljek, da mi potrdi. Še vedno ne verjamem čisto, da so se mi želje uresničile. Ko bo potrdila zdravnica bom pa verjela.






Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]