Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 10:59:50
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* enosmerna ulica, parkirišče na levi strani...samo kaj, ko nekateri ne poznate osnov PP Lahko pa da v njenih krajih nimajo enosmernih ulic s parkirišči na levi strani vozišča? P.S.: Ugotavljam, da sama veliko pogosteje bočno parkiram na levo kot na desno stran vozišča.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 11:34:26
|
|
|
|
petea
|
parkirne cvetke: Je kateri vaš?
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 11:47:10
|
|
|
|
RIJA*
|
petea, mojega tvingiča bi komot spravila v ono za nakupovalne vozičke
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 11:53:10
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* petea, mojega tvingiča bi komot spravila v ono za nakupovalne vozičke tudi povprek bi šlo ...
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 12:05:23
|
|
|
|
LuLu
|
dobre fotke!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2015 12:17:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2015 12:24:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 12:28:55
|
|
|
|
RIJA*
|
ankica, za to pa je bil moj dragi strokovnjak smo mu še enkrat na radiu center podarili za 200 eur goriva, da mu nadoknadijo škodo takih tankanj
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 12:35:49
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* enosmerna ulica, parkirišče na levi strani...samo kaj, ko nekateri ne poznate osnov PP Lahko pa da v njenih krajih nimajo enosmernih ulic s parkirišči na levi strani vozišča? P.S.: Ugotavljam, da sama veliko pogosteje bočno parkiram na levo kot na desno stran vozišča. Ok, priznam napako, v enosmerni pa res parkiraš levo bočno. Pač odziv v trenutku, kaj vse človek vidi, kako folk parkira. Je pa res, da v naših koncih ni neomejeno enosmernih ulic, kjer bi bila po obeh straneh parkirišča. V večja mesta pa tudi ne hodim tako pogosto, ali pa se parkiram v parkirno hišo. Ko pa sem delala izpit, pa nismo parkirali levo bočno.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.1.2015 12:50:22
|
|
|
|
nananaja
|
Aja, pa enkrat mi je uspelo v kombi natočit bencin namesto diesla No to je pa mož naredil za konec poti z morja lani (celo pot so bile neke nesreče in zastoji). ponavadi diesla tankam jaz. Pol se je pa skor zjokal, kaj naj naredi, sem mu rekla, da naj najprej ustavi, pol bomo pa že nekej... Men se je pa nardil, da sem prav tankala, ampak mi potem avto ni hotel vžgat, pozimi zelo mrzlo in čisto prazen tank. Pa kličem asistenco in me stric na telefonu hoče prepričat, da njemu piše, da imam bencinarja in da napačnega tankanja asistenca men ne krije. Sem bla tok huda, da sem mu rekla, kako to, da je pa do zdej dve leti avto skoz na nafto delov... Sem pa jeseni imela eno situacijo, ko sem ugotovila, da nekaj avtomatizma v opazovanju pa imam, sicer se nimam za prefektno voznico sploh pri opazovanju dogajanja zadaj. Sem levo zavijala domov, me je hotel prehitet šofer šolskega kombija po levi, sva pa na srečo oba bremzala do časa. Najprej sem pomislila, da sem dala napačni smernik, ampak je on povedal mojemu bratu, da je mislil, da sem štoparja obvozila in zato dala smernik :)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?