patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: patrino je pa res, da vmes počnem veliko stvari , zato pa se tudi večkrat izgubim. In ja vem- biti neskoncentriran na cesto je tudi hud greh ja. A si med vožnjo naročaš sprostitveno kopel na cilju? Da le potem ne pristaneš v njej prehitro ... Neee, Petea to ne- sprostitveno kopel opravljam doma brez predhodnega naročila. Velikokrat pa na glas ponavljam govor za predavanje, pojem, prostoročno telefoniram ali pa samo preklinjam kakšnega drugega voznika, ki zaradi podobnih zadev ( predvidevam) kot jih počnem jaz, malo čudno vozi .Kot pravim, osebno še nisem povzročila nesreče, zato predvidevam, da je poleg angelčka varuha za to zaslužna tudi moja sposobnost multifunkcionalnosti. Tudi jaz se strinjam , da so najbolj nevarni ljudje, ki niso zbrani za volanom. Bolj kot tisti, ki so zbrani in malo prehitri. In če grem še dlje- neprilagojena hitrost- zaradi katere je ogromno nesreč- ne pomeni le prehitre vožnje. Tisti, ki ste veliko na cesti zagotovo veste o čem govorim. Če nekdo vozi po polžje tam, kjer mu to ni treba, naredi lahko zelo veliko štalo. Zaradi njega se zabaše promet in ljudje , ki jih to ekstra znervira, začnejo prehitevat kolono pred sabo. Ponavadi na mestih, kjer se ne vidi naprej itd. Pa smo hitro tam, kjer ne bi smeli biti. Prehitevanje v škarje in podobno. Tako da, če me kaj res moti na cesti , to niso toliko divjaki ( teh je že bolj malo zaradi hudih kazni) temveč cincarji, ki so prikriti povzročitelji tragedij. Mamica deklicam- tiste številke so navedene v šali- kot sem že rekla- že zgoraj sem napisala, da zelo malokdaj vozim prehitro oz. prekoračim dovoljeno hitrost, ker pač vozim avto, s katerim to ne morem početi, tudi če se bi mi to še tako luštalo delati.
< Sporočilo je popravil patrino -- 25.1.2015 11:09:40 >