Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:13:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Samo baje da se po avtocesti ne vozi 170 km/h in da zunaj naselja ni priporočljivo voziti 100 km/h. Ves kaj to pomeni? Da si spolno nepotesena...
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:16:35
|
|
|
|
Taula
|
Ja.. sej jaz tud.. tko ti je to.. Ceprav.. ne vem zakaj.. mate zenske v genih, da je to tezenje.. Tezenje je ce bi ji med voznjo zategnu rocno.. al pa volan obracu okol.. ali pa bremzo pritiskal.. Tko pa ji samo predlagam, da lahko kaksno zadevo naredi tudi drugace.. pa ne vem zakaj vcasih cist popozdi. Ja sej vem.. dobrota je sirota.. _____________________________ Če bi moški imeli avto z pedali kot je v avtošoli, potem vem da bi jih moj uporabljal. Pa to da ti reče...pa daj no vozi hitreje, pa ne tako hitro, kaj je z tabo, joj no, pa kaj delaš, pazi avto je tam (hm kje že...200 m pred mano pa je res en avto), ja kako si parkirala, a si slepa, a ne vidiš da ni avto čisto naravnost, dej meni ključe ga bom popravil.... Ja tole je pa res samo predlaganje in ne teženje!
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 Dve uri se mu sploh nisem oglašala na telefon pol ko sem se mu pa oglasla pa se je opraviču in je reku da počasi prihaja proti nama ker je dobu štop. In zdaj se sprsujes zakaj te je na vecernem sprehodu ob morju.. v vecerni toaleti porinu v morje?? Ti mogoce to ni jasno? AAA??? Tko nekak bi se ti jaz oddolzu..
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:21:36
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: iva01 Dve uri se mu sploh nisem oglašala na telefon pol ko sem se mu pa oglasla pa se je opraviču in je reku da počasi prihaja proti nama ker je dobu štop. In zdaj se sprsujes zakaj te je na vecernem sprehodu ob morju.. v vecerni toaleti porinu v morje?? Ti mogoce to ni jasno? AAA??? Tko nekak bi se ti jaz oddolzu.. Ah dej nehaj..ne bi upal tega narediti, same besede so te!
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:21:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
zase ne morem rečt, da sem slaba voznica naredim letno po 35.000 km, izpit imam 15 let, konkretne nesreče nobene, podrajsala sem enih 3x, kazni že dolg časa ni bilo nobene (zihr že 3 leta), sparkiram se v trenutku in sploh ni važno ali 3,8 m ali 4,8 m dol avto in moj pravi, da dobro vozim in brez problema tud zaspi, če jaz vozim in tud moški so zanič vozniki njihov ego pa ne prenese, da jih prehiti oz.želi prehiteti ženska v boljšem avtu kot ga imajo sami ej, pol pa tišijo po gasu... bedaki
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:22:23
|
|
|
|
Tejči
|
Nekatere ženske so res čisto zanič, prav tako nekateri moški-predvsem tisti s klobuki in kapami (takšna je moja izkušnja v prometu). Zase lahko rečem, da sem dobra voznica, iznajdljiva, se ne bojim ničesar (gužve, enosmernih, 5-pasovnic, itd.). Tudi moj se rad pelje z mano in še NIKOLI ni nič pripomnil. Tudi ostali mi zaupajo: recimo, ko še niti eno leto nisem imela izpita sem strica vozla v Portorož, v diskoteke sem tudi vedno jaz vozila, pa letos sem pol poti v Bruselj peljala, ipd. Meni je vožnja užitek, le ko se pred mano znajde kaki šlatek, te pa popizdevam Pa tu in tam rada muziko dam do konca in base na full
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:23:59
|
|
|
|
Nixxon
|
Misliš da ste na tem področju ženske izumrle? Think again.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Če bi moški imeli avto z pedali kot je v avtošoli, potem vem da bi jih moj uporabljal. Pa to da ti reče...pa daj no vozi hitreje, pa ne tako hitro, kaj je z tabo, joj no, pa kaj delaš, pazi avto je tam (hm kje že...200 m pred mano pa je res en avto), ja kako si parkirala, a si slepa, a ne vidiš da ni avto čisto naravnost, dej meni ključe ga bom popravil.... Ja tole je pa res samo predlaganje in ne teženje! TO bi bilo res krasno, ce bi meli mi tud pedala.. ja kaj ces Taula.. sej drugac te ma pa rad.. a ne?!
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:25:15
|
|
|
|
tanikaa
|
In Tjaži mora na vsako temo nekaj shalucinirat...kje ste resni moški?????????????
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:26:40
|
|
|
|
StBarbara
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 podrajsala sem enih 3x, Jana, a zato imam vedno podrajsan avto, kadar pred Kolosejem parkiram
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:27:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Misliš da ste na tem področju ženske izumrle? Think again. a ti to men?
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:29:12
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara IZVIRNO SPOROČILO: jana73 podrajsala sem enih 3x, Jana, a zato imam vedno podrajsan avto, kadar pred Kolosejem parkiram kaj pa parkiraš na drugem koncu drugič parkiraj zraven mene, bo bolj varno
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:29:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In Tjaži mora na vsako temo nekaj shalucinirat...kje ste resni moški????????????? To nisem jaz shaluciniral.. to so doktorji pogruntali.. posledica spolne neizzivetosti je hitra voznja.. resni moski.. Ne obstaja.. Resnost ni vrlina..
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:29:46
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Če bi moški imeli avto z pedali kot je v avtošoli, potem vem da bi jih moj uporabljal. Pa to da ti reče...pa daj no vozi hitreje, pa ne tako hitro, kaj je z tabo, joj no, pa kaj delaš, pazi avto je tam (hm kje že...200 m pred mano pa je res en avto), ja kako si parkirala, a si slepa, a ne vidiš da ni avto čisto naravnost, dej meni ključe ga bom popravil.... Ja tole je pa res samo predlaganje in ne teženje! TO bi bilo res krasno, ce bi meli mi tud pedala.. ja kaj ces Taula.. sej drugac te ma pa rad.. a ne?! Ne vem kaj je povezana moja vožnja z tem da me ima rad oz. da me ne bi imel. Pa kupi si avto katerega imajo v avtošolah..me zanima kako bo tvoja žena reagirala na to.
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:31:29
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Ne vem kaj je povezana moja vožnja z tem da me ima rad oz. da me ne bi imel. Pa kupi si avto katerega imajo v avtošolah..me zanima kako bo tvoja žena reagirala na to. ti že nebi vozila mojega avta.. bi opraskala usnje s to gorjačo
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:31:52
|
|
|
|
tanikaa
|
S haluciniranjem sem mislila na tisto "foro" z morjem...to da pride do skrivljene teme, se lahko posreči samo tebi.
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:32:41
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In Tjaži mora na vsako temo nekaj shalucinirat...kje ste resni moški????????????? Hočeš rečt "kje ste moški ki mislite tako kot jaz hočem"?
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:32:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ti že nebi vozila mojega avta.. bi opraskala usnje s to gorjačo Evo, moški ego. Naj cela slovenija ve, da ima zahi v avtu usnje
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:33:33
|
|
|
|
šnucika
|
Fak...že sam naslov mi pritisk dvigne! So ženske slabe voznice in moški slabi vozniki...na vsakem področju so črne ovce... mater..zakaj se nikoli ne debatira na temo: " a so moški slabi ****či?" LP...šnucika-cuore sportivo
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:34:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Hočeš rečt "kje ste moški ki mislite tako kot jaz hočem"? Niti slučajno. Mislim tako kot sem napisala. Za tvoje razumevanje pa: Kje ste moški, ki priznavate, da so tudi ženske dobre voznice, nič manj in nič več, kot moški.
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:35:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika zakaj se nikoli ne debatira na temo: " a so moški slabi ****či?" Ker bi tema ostala nepopisana. Slabih ****čev ni, so samo slabe ****čice
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Samo baje da se po avtocesti ne vozi 170 km/h in da zunaj naselja ni priporočljivo voziti 100 km/h. Ves kaj to pomeni? Da si spolno nepotesena... pol sem jst skos spolno nepotesena
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:36:02
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Misliš da ste na tem področju ženske izumrle? Think again. a ti to men? Ja. Če misliš da ženske nimate take tekmovalnosti v sebi se motiš (sem že doživel).
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:36:17
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ti že nebi vozila mojega avta.. bi opraskala usnje s to gorjačo Evo, moški ego. Naj cela slovenija ve, da ima zahi v avtu usnje _____________________________ Ego dela sto na uro Midva imava tudi usnje v avtu (še malo za moj ego), pa ga ne popraskam
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 14:37:46
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Ja. Če misliš da ženske nimate take tekmovalnosti v sebi se motiš (sem že doživel). Seveda jo mamo. Sem ena izmed njih. Ker sem tak slab/dober šofer, kot moški
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?