tadruga
|
hmmm. štiri mesece po porodu sem imela prvo menstruacijo, ki je bila zelo močna in boleča. ampak takih sem vajena. težava je v tem, da so moje menstruacije bile vedno zelo neredne in tudi različne...lahko je deset dni kosovnega odvoza ali pa trije dnevi nečesa rožnato-rjavega. torej po tej prvi menstuaciji sva z možem seksala enkrat nezaščiteno. ampak potem se je 45 dni po menstruaciji (dokaj normalno dolg ciklus zame) pojavila tista tridnevna blaga krvavitev, glih toliko, da so bile hlačke umazane. iz prejšnjih izkušenj sem sklepala, da je to pač ena tistih blagih menstruacij, tako da se nisem sekirala. ampak zdaj sta od takrat minila že več kot dva meseca. in počutim se nekako...noseča. trebuh je resda malce zrastel, nihče ne bi mogel reči, da sem več kot 16 tednov noseča, tudi če bi me videl nago. je pa tudi res, da sem že prvič imela vso nosečnost zelo majhen trebuh. zdi se mi tudi, da čutim otročka... naredila sem tri teste, najprej je bil en -, potem +, potem spet -. to mi pa tudi ne pove veliko, saj mi je test pokazal + tudi že, ko nisem bila noseča, in obratno. kaj pravite? si vse samo domišljam...je bila tisto m ali vgnezditev? prvič nisem imela nič takega... otroka si želim, mož je tudi vesel. prav zato me je strah, da ni res in odlašam z obiskom ginekologa. saj vem, da je treba it, ampak kaj pa, če je kaj narobe z dojenčkom, ker tako dolgo nisem šla? joj, groza, kako sem trapasta. no, malo me nahrulite, naj grem. ali se je kateri zgodilo kaj takega, da se je tako pozno začela zavedati, da je noseča? kako je bilo potem, je bilo kljub temu vse v redu?
|