|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstuacija ali vgnezditev ?
24.10.2006 22:45:15   
tadruga
hmmm. štiri mesece po porodu sem imela prvo menstruacijo, ki je bila zelo močna in boleča. ampak takih sem vajena. težava je v tem, da so moje menstruacije bile vedno zelo neredne in tudi različne...lahko je deset dni kosovnega odvoza ali pa trije dnevi nečesa rožnato-rjavega.

torej po tej prvi menstuaciji sva z možem seksala enkrat nezaščiteno. ampak potem se je 45 dni po menstruaciji (dokaj normalno dolg ciklus zame) pojavila tista tridnevna blaga krvavitev, glih toliko, da so bile hlačke umazane. iz prejšnjih izkušenj sem sklepala, da je to pač ena tistih blagih menstruacij, tako da se nisem sekirala.

ampak zdaj sta od takrat minila že več kot dva meseca. in počutim se nekako...noseča. trebuh je resda malce zrastel, nihče ne bi mogel reči, da sem več kot 16 tednov noseča, tudi če bi me videl nago. je pa tudi res, da sem že prvič imela vso nosečnost zelo majhen trebuh. zdi se mi tudi, da čutim otročka...

naredila sem tri teste, najprej je bil en -, potem +, potem spet -. to mi pa tudi ne pove veliko, saj mi je test pokazal + tudi že, ko nisem bila noseča, in obratno.

kaj pravite? si vse samo domišljam...je bila tisto m ali vgnezditev? prvič nisem imela nič takega... otroka si želim, mož je tudi vesel. prav zato me je strah, da ni res in odlašam z obiskom ginekologa. saj vem, da je treba it, ampak kaj pa, če je kaj narobe z dojenčkom, ker tako dolgo nisem šla? joj, groza, kako sem trapasta. no, malo me nahrulite, naj grem.

ali se je kateri zgodilo kaj takega, da se je tako pozno začela zavedati, da je noseča? kako je bilo potem, je bilo kljub temu vse v redu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstuacija ali vgnezditev ?
24.10.2006 22:46:33   
tadruga
pozabila sem napisat, da po tisti drugi krvavitvi ni bilo možnosti za zanositev.

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 22:47:01   
eva1
Mislim,da ni kaj razglabljati-pojdi h G, ni druge!

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 22:58:43   
Anonimen
Joj, jz sem slišala že veliko "zgodbic" o nosečnicah, ki do nevemkdaj sploh niso vedele da so noseče...Dve izmed teh "zgodbic" sta se zgodili mojima znankama: Ena je imela tako neredno menstruacijo, da se (tako kot ti in tudi jaz) ni kaj posebej obremenjevala, ko že dalj časa "tete iz Krvavca" ni bilo na obisk. Na morju jo je nekam čudno bolel trebuh, je šla k zdravniku in so naredilu UZ trebuha in presenečeno ugotovili da je noseča.
Druga pa je imela sicer menstruacijo tako kot običajno, le količina krvi je bila nekam sumljivo manjša. Pa se dolgo ni obremenjevala, dokler ji ni trebuh čudno zrasel.
Obe imata zdrave otroke!
Jz mislim, da definitivno si noseča. Nič ne odlašaj, jutri zjutraj takoj pokliči g. - povej da je nujno in mu/ji razloži situacijo, točno tako kot si tukaj na forumu . Te bo moral/a takoj sprejeti. Nič naj te ne bo strah - pomojem nisi noseča več kot 5 tednov, saj bi morala biti sicer vsebnost hormona že zelo visoka, tako pa je očitno še nizka, saj ti enkrat test kaže +, drugič pa -. Moje mnenje.
Sicer se pa nič ne obremenjuj. Nič še ni prepozno in tudi s pikico ni nič narobe!
Želim ti lepo nosečnost!
In poročaj!!

< Sporočilo je popravil caffee -- 24.10.2006 23:00:36 >

(odgovor članu tadruga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 23:33:11   
lelaval
Bi rekla, da si noseča. Le naroči se h G, da boš sama mirna, pa predtem opravi še kak test.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2006 7:50:51   
tadruga
hvala vam, ste me lepo pomirileuser posted image

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?