|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
24.10.2006 21:51:00   
Blejka26
user posted image punce ki dojite ali ste dojile,kdaj ste dobile menstruacijo?moja pikica je stara 10 mesecev,še vedno se dojiva,a menstruacije še nimam.sej ne rečem da me to moti-meni je čisto cool tako-ampak zanima me koliko je to normalno?moja sestra jo je dobila takoj pa je dojila eno leto.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija
24.10.2006 22:34:25   
sazi
poznam vsaj 2 mamici, ki vsaj 1 leto nista dobili menstruacije - ena celo leto in pol, pa ni dojila toliko časa

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 22:44:39   
eya
Jaz sem polno dojila do 5,5 mesecev, nakar smo počasi začeli z GH+dojenje. M pa sem dobila pred par tedni, nekje 6 mesecev po porodu. Pa bi bila čisto vesela, če je še ne bi bilo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 22:49:25   
BLAŽIKA
Dobila sem jo tri mesece po porodu in sem dojila. Čisto je odvisno od vsake posamezne ženske, ni pa nič narobe, če je nimaš eno leto posebaj če dojiš.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 23:01:47   
munip
Jaz je po prvi nosečnosti po 10. mesecih tut še nisem imela. Aja, morda ni odveč opomniti, da sem bila takrat že dva meseca noseča??!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 23:20:28   
lelaval
Po 1. porodu je sploh nisem dobila, ker sem bila spet noseča. Po 2. se ne spomnim, po 3. pa sem jo dobila če se ne motim teden dni pred hčerinim 1. RD (sem pa 6 mesecev izključno dojila). Sem bila prav vesela, ker je ni bilo. In tudi pogrešala je nisem. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2006 2:33:59   
Eviii
dejan ima sedem mesecev in pol in se še kar dojiva, čeprav vedno manj. user posted image  pa še nimam (zdej že skori leto in pol) in je niti najmanj ne pogrešam!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2006 6:24:22   
Blejka26
user posted image ja sej je prav lepo biti brez.upam da je še dolgo ne bo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?