zorica -> RE: Končno (25.10.2006 16:25:33)
|
Joj punce se opravičujem za zmedo z mojim naslovom, ampak sem res bila tako srečna da sem končno dočakala po petih mesecih ta dan, da ... V glavnem sva pravkar prišla iz MB.Kako je zgledalo ?Moj je dal ob 8 seme in sva morala priti ob 11.30 nazaj.Nisva imela niti enega izvida sabo, le napotnice.Ko sva šla ob 11.30 notri oba nama je doktor rekel, da moj sicer je ploden in da je možno zanositi po naravni poti, da pa je njegovih vojakov količinsko malo malo, in zato je odvisno v kolikem času nama uspe. Glede na mojo bolezen - multiplo sklerozo je predlagal, da bi se odločila za izvantelesno oploditev, ki naj bi prej dala željeni rezultat in dokler sem jaz še OK. Drugi mesec med 2 in 5 dnem ciklusa moram iti dati kri, prav tako moj lubi.Nato sva naročena 31.01.2007 na pregled, kjer bodo znani tudi izvidi.Moj lubi mora takrat še enkrat dati seme. Tako da plodna sva oba, le nekaj pomoči potrebujeva, če nama do takrat ne uspe.Ful sem vesela za naju, ker vem da bo čas hitro minil in da bom mogoče že najkasneje v parih mesecih srečna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].Mogoče se nekaterim zdi slaba tolažba, meni je padel kamen s srca, ko vem da ostalo vse štima.
|
|
|
|