|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nečakajoče na M
26.10.2006 11:00:03   
tasi81
Hvala za odgovor, kok pa to kej stane?

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.10.2006 11:03:32   
MAJA127
Čaw punce!

Ja, pri meni je danes 39 dan od zadnje user posted image  in nikoli še ni bilo tako velikega razmika. Moram reči da nimam kašnih posebnih znakov, zato resnično nevem kaj naj si mislim in ali je že primeren čas za opravljanje testa.
Drugače pa držim pesti za vse, da še dooolgo ne boste dočakale user posted image  in da se vam bo kmalu nasmehnila sreča!

Lep dan vam želim vsem skupaj in...upanje naj umre zadnje! user posted image

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.10.2006 11:06:26   
Klarita
Teste sem kupila od naših sosedov (Avstrija). Plačala sem 9 € za paket, noter pa je bilo 10 ovulacijskih in 3 nosečniški testi.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.10.2006 11:07:59   
tasi81
Klarita hvala!!

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.10.2006 11:08:58   
Klarita
Malenkost. user posted image

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.10.2006 12:05:47   
taja1
Pozdravljene,

Lepo, da smo v tako velikem stevilu. Bo lazje cakati.

Jaz sem mirna in si pravim kar bo pa bo. Samo kaj, ko bi bilo tako lepo imeti julijsko pikico.

Prvi mesec mi kar ni bilo jasno, kako je mogoce da ni uspelo. Sedaj pa sem se sprijaznila in si pravim, da enkrat v roku dveh let ze bo.

Bi pa vseeno bilo lepo, da bi bilo ze sedaj....

MR99, Bubyca, anja7 - imata ze kaksno lepo novico?

Drzim pesti za vse!!!!!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.10.2006 13:09:25   
katis
Evo, še ena nečakajoča na M user posted image

Pri meni se pa tale mesec tako čudno telo obnaša. Kar nekaj sem pripisala pač pripravam na poroko (sem se proočila tole soboto) ampak vseeno:
- v petek sem izbruhala vse, kar sem pojedla. Pa jaz ne bruham. Nikoli (no, samo če sem preveč spila). Ampak sem rekla, da je verjetno od živcev za naslednji dan...
- utrujena sem kot bi imela gripo. Vse me po malem boli in samo spala bi (ampak to sem tudi pripisala utrijenosti zaradi poroke)
- od srede prejšnji teden, mi je že skoz slabo. Ampak ne zjutraj temveč ko nekaj pojem in predvsem pred spanjem
- v trebuhu imam skozi občutek napetosti in skoraj rahle krče, ki se niso ponehali od ovulacije
- in sedaj že tretji dan zapored, imam enkrat dnevno malce krvave sluzi (čisto malo). in to se mi prej ni nikdar dogajalo tik pred M. Prišla pa naj bi danes...

Torej, razmišljam in razmišljam in seveda, če je ne bo niti čez vikend, bom šla v ponedeljek delat test (oh, kako si želim...)

Takole vas že nekaj časa berem, z dragim pa sva začela delati na user posted image  šele v oktobru. In vem, da se redko posreči že v prvem poizkusu. A nekako mi ne gre iz glave, da se moje telo tokrat obnaša povsem izven običajnih okvirov...morda pa se vendarle z mano poigravajo le živčki in stres zaradi poroke... eh, kaj pa vem.

Rekla sem si, da se  vseeno oglasim tule, ker ste tako simpatične punce. in ker imamo enake želje. In upe...

In držimo pesti druga za drugo...user posted image user posted image

Veliko uspeha!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.10.2006 13:40:51   
MR99
Moje user posted image še ni, se pa vse pripravlja k temu. Vsaj zdi se mi tako. Mogoče bom test naredila že jutri, ker grem zvečer na nek rojstni dan pa potem nikoli ne vem, ali lahko spijem kaj alkohola ali ne. Če bom naredila test, ga bom samo zaradi tega, da bom 100 %, da nisem user posted image .

Cao, javite, kaj je z vami, ki čakate in če imate kakšne znake ali "znake"!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.10.2006 13:49:35   
Klarita
Katis lahko je oboje. Živčki in psiha deluje na tebe in ti daje "lažne" znake. Jaz sem podobno doživljala zadnja dva meseca. Ta mesec sem bolj skulirana in poskušam čimbolj potrpežljivo čakat.
Lahko pa seveda si user posted image , dostim rata prvič. Kaj pa veš. Če je še prehitro za test počakaj, drugače pa ga naredi. Me ful zanima, če boste šli že trije v zakon. user posted image  Radovedna, ne? Upam, da ti je ratalo.user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.10.2006 14:27:57   
anja7
Klarita,

Sem v prvem poskusu po laparoskopiji, drugač smo se pa že od začetka leta trudl, sam pol so mi ugotovil tole zoprno endometriozo. Zdej po laparoskopiji sem pa upala, da bo kr takoj ratal, čeprav vem da ne gre to kr tko. Ful si že želim user posted image , pa še strah me je, da se mi ne bo tale endometrioza ponovila. Baje se to lahko zlo hitr ponovi. Danes že cel dopoldne šibam okrog WC-ja, ker sam čakam kdaj se bo ulilo. Za vse nečakajoče pa držim pestke, da vas tetka user posted image še kar lep čas ne obišče!

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.10.2006 15:48:34   
taja1
Katis - prav možno je, da se ti kaj lepega obeta. Držim pesti!

MR99 - najbolje je, da narediš test. Pa sporoči hitro, ker sva s Klarito obe radovedni. Glede pitja pa - tako zgodaj zagotovo ne škodi, zato kar popij kak kozarček. Pa glej da ne bo preveč user posted image !user posted image

Anja7 - kaj pa je endometrioza in laparoskopija. Vem, da bi lahko uporabila brskalnik, vendar bi raje, če mi kar iz prve roke objasniš. Tako te lahko še kaj dodatnega vprašam.

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.10.2006 22:57:11   
anja7
taja1,
razlago endometrioze sem kopirala iz nekega članka , ki ga sedaj prilagam mojemu odgovoru.
"Delci maternične sluznice (endometrija) se pojavijo v drugih deli telesa, najpogosteje v medenični votlini, kjer se prilepijo na jajčnike, stene jajcevodov, maternice, sečnega mehurja, danke ali črevesa in povzročajo krvavitev z bolečinami, kar izčrpava telo, povzroča brazgotinjenje in nastajajnje cist."

Jaz sem imela ogromno cisto 7,9 x 5,4 cm in nekaj manjših cist s posameznimi žarišči. Sum na endometriozo je postavilaa ginekologinja na UZ pregledu, nato pa sem bila v Ljubljani laparoskopsko operirana. To pomeni, da ti grdo s cevko skozi popek in potem vidijo kaj se noter dogaja in obenem odstanijo ciste in žarišča.

To je nakratko vse. Če te še kaj zanima, pa kr vprašaj!

lp 

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.10.2006 7:47:47   
bubyca
dobro jutro!

taja1, jaz zaenkrat ne morem poročati o lepih novicah. se mi je včeraj pojavil roza izcedek, tako da mislim, da bo user posted image  zdaj, zdaj tukaj. moram pa reči, da se mi je prvič v moji "karieri" menstruacije prvič zgodilo, da so me prsi pustile na cedilu. vedno so me par dni pred M pošteno bolele, zdaj pa ne duha ne sluha o bolečinah. hja, pa me je zapustil še zadnji res zanesljiv znak..... ma bo že.

lp, bubyca

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.10.2006 8:02:44   
MR99
Tudi moja user posted image je prišla danes zjutraj! Sem jo čutila še preden sem odprla oči.

Več sreče prihodnjič! user posted image

Držim pesti za vse, da bi vam uspelo, tudi meni bo enkrat.

(odgovor članu bubyca)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.10.2006 8:17:20   
katis
Moja user posted image  je očitno prišla ponoči.
Zvečer se mi je pojavilo ponovno malce krvave sluzi, no danes zjutraj pa že temen izcedek kot običajno. Sedaj čakam, da se odpre pipca za niagarske slapove...

Pa nič hudega - sem pa res prvič čutila tisto veselo pričakovanje in up, da morda bo z nama že mala pikica. user posted image  Vsekakor pa se ne mislim obremenjevati s tem. Želimo si, in potem bomo videli, kaj bo. Bova pa seveda veselo delala na tem. In pri tem uživala...user posted image

Vsem želim, da se nam naše želje po malčkih čim prej uresničijo. Prav toplo mi je pri srcu, ko pomislim, da bom nekoč pestovala najinega otroka... oh, komaj čakam....

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.10.2006 8:39:18   
ANIME
Jaz sem bila pa preveč pametna in nestrpna (z mojim fantom vred) in sem šla včeraj zvečer že kar test delat (tisti iz DM za prečasno ugotavljanje nosečnosti). In sem imela (in še vedno imam) surlo do tal, ko mi je pokazalo samo eno črtico ... prav mi je, kaj pa ne morem počakat ... in zdaj iščem izgovore, da sem čisto prekmalu, da je bilo zvečer in podobno ...
Ovulacijo sem imela (po mojih izračunih) pred 7 - 8 dnevi.

Naslednjič bom pa res počakala do izostanka user posted image  
Ampak sem enostano mislila, da se mi bo pokazalo user posted image  in da bom imela odgovore na vsa vpašanja

Zdaj imam pa praznike pred sabo, da se še malo kujam ....

Bi pa prosila, ali mislite, da je še kakšna šansa ali je ta mesec "izgubljena bitka"user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.10.2006 8:44:59   
MAJA127
Katis...najprej  VELIKE čestitke za poroko.
Glede user posted image  pa nikar ne skrbi, sej bo prišel vajin dan. Midva se trudiva že od začetka leta in sem bila na začetku full spihično uničena ker nama ni uspelo. Ampak zdej jemljem to čisto drugače, ker sem sama pri sebi razčistila, da bo prišel pravi dan ko bo uspelo. Danes je že 39 dan od zadnje menstruacije...in tudi jaz imam podobne znake kot si jih imela ti - samo da jaz nisem bruhala. Bomo videli kaj bo iz tega.
Kati oprosti če sem spregledala; a se že dolgo trudita na user posted image ?

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.10.2006 8:58:19   
MAJA127
ANIME tudi jaz sem bila včasih tako nestrpna in sem tekla v DM po test. In potem v tistem pričakovanju da zagledaš user posted image  ..... Pa sem bila potem tako razočarana verjetno kot ti.
Kdaj pa bi morala imeti naslednjo user posted image  ?

(odgovor članu MAJA127)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.10.2006 9:21:32   
ANIME
Računam da okoli 03.11.06 (kar je še 7 dni). Zato se mi zdi, da sem mogoče malo pretiravala ... oz. še nisem izgubila čisto vsega upanja ...
Nekajkrat sem že brala da šele nekaj dni po izostanku user posted image  test pokazal user posted image , prej pa je bil negativen ... mogoče še res ni dovolj homorna ....

Ma ne vem ... probam ostat optimistična, kolikor se da .... upanje umre zadnje ...user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu MAJA127)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.10.2006 9:46:05   
pina-1
Se vam še jaz pridružim. Mi tudi nismo čakali pa je user posted image  pršu včeraj.user posted image Glede na to da me tako matra upam da se poslovi za min eno leto user posted image .

Anja7, jaz sem pred tremi leti tudi imela laparoskopijo in sem zanosila takoj naslednji ciklus. Vendar ti moram povedat, da sem takrat O imela pribl. 28 dan po zadnjiuser posted image user posted image . V bistvu se je vse postavilo na glavo. Pa tudi CB je bil kar dvakrat negativen, čeprav user posted image  ni bilo. Nosečnost sem potem ugotovila na pregledu pri G.

Upam da nam bo tokrat uspelo brez LPSC.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.10.2006 9:52:10   
MAJA127
Aha, pol pa še imaš čas - ja ja, upanja pa nikakor ne smeš zgubiti.....držim pesti da ti bo uspelo!user posted image  

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.10.2006 10:14:35   
katis
Zdravo Maja!

Hvala za spodbudne besede in čestitke.

V tem trenutku sploh nisem poklapana, saj sva 'štartala' šele v oktobru. Je pa res bilo prvič, da se je moje telo čisto totalno poigralo z mano kar se takih in drugih znakov tiče...

Pravzaprav se sploh ne obremenjujeva in sva šla zelo sporščeno v tole. Ampak želja je in volja in seveda naju malo meče. Res pa je tudi, da mi je moj možek v izjemno oporo tako in drugače ter zato vem, da si bova stala ob strani, ne glede na to, ali bo kmalu ali pa malo pozneje. Je pač človek, ki zna realno oceniti situacijo in ve, kaj lahko pričakujeva. Sama sem pa večkrat nučakana.
A se hitro potolažim - pač, dvojčica po horoskopu...

Punce, držim pesti za vse!

(odgovor članu MAJA127)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.10.2006 10:36:36   
MAJA127
Katis, sem full vesela za vaju da na to gledata s takšne plati in da imaš takšno oporo s strani svojega možeka. user posted image Če mene kdo vpraša - je to glavnega pomena. Ker če bi sam pritiskal nate...bi bilo veliko veliko težje in bi se znala stvar še zelo zavleči. In sproščenost je tudi zelo pomembna....če je velika napetost in če imaš vedno v podzavesti da hočeš user posted image  in na tem delaš, se težko srečno konča.
Je pa tvoje telo res malo čudno odreagiralo - verjetno od vsega stresa ki si ga sedaj imela.  Upam da je poroka uspela maksimalno in da bosta lahko sedaj v miru in s potrpežljivostjo načrtovala družino. DRŽIM PESTI za obe....jaz bom verjetno v nedeljo naredila test (takrat bo že 41 dan in bi se verjetno že moralo kaj pokazati).

Lep dan.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.10.2006 10:38:20   
taja1
Hvala za pojasnilo anja7. Kako si pa vedela, da nekaj ni v redu? Kaksni so simptomi? Samo bolecine med M ali se kaj drugega.
Drugace pa drzim pesti, da bi ti kmalu uspelo zagledati user posted image , kljub tezavam, ki si jih imela.
Saj, ce se je treba malo pomuciti, potem si zagotovo se bolj vesel, kot ce rata kar v prvo.

Bubyca - ni se vse izgubljeno. Pocakaj se malo. Drzim pesti.

ANIME - to je bilo pa vsaj en teden prezgodaj. Pocakaj do izostanka M in ponovi test!

Drage moje, jaz tudi se vedno upam, ceprav me ze malo zvija in vse kaze na M.
Vse smo neucakane, a moramo biti potrpezljive in kmalu bomo ugledale pluske in crtice.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 49
27.10.2006 12:13:00   
anja7
pina-1,
morm ti povedat, da so tele tvoje besede pravi balzam za moja ušesa. Sem že mislila, da je kej narobe, ker mam po laparo vse pomešan. Že prejšnja user posted image (prva po operaciji), mi je zamujala in zdej mi spet. Sicer sem upala, da je sploh ne bo, ker smo res pridno user posted image , ampak žal imam vse te simptome prihajajoče user posted image .
Sem pa par dni nazaj delala tud test in sem bla pol res čist razočarana. Ampak tko je in zdej komi čakam, da se izlije, da gremo pol v nove boje za user posted image . Zanima pa me samo to, kolk časa po laparo si imela vse pomešan?

taja1,
mela sem res dolge in neznosno boleče user posted image . Je pa res, da sem imela pa tud ostale dni v mesecu neprestana špikanja tam spodaj in da sem takorekoče kr naprej čutila jajčnike. Ampak, ker mi je prejšnja gin.zatrjevala, da je to vse normalno, sem pač to tako tud jemala. Marca pa sem imela en tak čuden občutek (šesti čut) in sem se kr čez noč odločila, da zamenjam ginekologinjo. Šla sem na privat in moram rečt, da sem res naredila prav. Upam, da so me zdej poštimal (vsaj za neki časa) in močno upam da čimprej zagledam magični user posted image user posted image !

Punce pa še to - res ste super!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.