anja7 -> RE: Nečakajoče na M (27.10.2006 12:13:00)
|
pina-1, morm ti povedat, da so tele tvoje besede pravi balzam za moja ušesa. Sem že mislila, da je kej narobe, ker mam po laparo vse pomešan. Že prejšnja [sm=hudicek1.gif] (prva po operaciji), mi je zamujala in zdej mi spet. Sicer sem upala, da je sploh ne bo, ker smo res pridno [sm=sloncek.gif], ampak žal imam vse te simptome prihajajoče [sm=hudicek1.gif]. Sem pa par dni nazaj delala tud test in sem bla pol res čist razočarana. Ampak tko je in zdej komi čakam, da se izlije, da gremo pol v nove boje za [sm=duda.gif]. Zanima pa me samo to, kolk časa po laparo si imela vse pomešan? taja1, mela sem res dolge in neznosno boleče [sm=hudicek1.gif]. Je pa res, da sem imela pa tud ostale dni v mesecu neprestana špikanja tam spodaj in da sem takorekoče kr naprej čutila jajčnike. Ampak, ker mi je prejšnja gin.zatrjevala, da je to vse normalno, sem pač to tako tud jemala. Marca pa sem imela en tak čuden občutek (šesti čut) in sem se kr čez noč odločila, da zamenjam ginekologinjo. Šla sem na privat in moram rečt, da sem res naredila prav. Upam, da so me zdej poštimal (vsaj za neki časa) in močno upam da čimprej zagledam magični [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]! Punce pa še to - res ste super!
|
|
|
|