utrujenost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

alekasandra -> utrujenost (24.10.2006 15:01:22)

Zadnje čase ugotavljam, da sem ves čas utrujena in zaspana, kljub temu, da spim kot dojenček.Ne vem, kaj se z menoj dogaja. Tudi fant je ugotovil, da se z menoj nekaj dogaja?
Prijateljica mi je v šali dejala, morda si noseča, to so prvi znaki ,veš. Jaz sem ji odgovorila, da sem imela ta mesec menstruacijo, le da sem ugotovila da je bila šibkejša in ne rjavkasta,ampak rdečkasta krvavitev.
Enako, se mi je dogajalo, ko sem imela pomanjkanje železa, tako da mi očitno ne preostane drugega, kakor da se napotim v laboratorij na odvzem krvi. Ali se katera izmed vas tudi spopada z utrujenostjo, in kakšni so vaši recepti za premagovanje le te. Meni je pred časom pomagala joga in mislim, da se bom ponovno začela ukvarjati z njo, ker me napolni z manjkajočo energijo.

Taula -> RE: utrujenost (24.10.2006 15:07:02)

Jaz imam težave z tem, vendar za enkrat samo zaradi pomanjkanja železa. Pojdi na pregled na vsak slučaj.

petraz -> RE: utrujenost (24.10.2006 16:07:53)

Tudi meni se to dogaja.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Kuba -> RE: utrujenost (25.10.2006 11:34:47)

Ej! Jaz sem tudi že nekaj mesecev totalno brez energije in utrujena do amena. Nimam pojma kaj se mi dogaja, jemljem tablete z železom, neke ne vem kakšne vitamine in mi nič ne pomaga. Vem, morala bi se več gibati vendar ne morem najti motivacije. Uf, se počutim ko da me je zgazu traktor... [sm=zmeden.gif] Vem, da ti nisem odgovorila, sem ti hotela samo povedati, da nisi edina s tem problemom...

Stran: [1]