čaj za hujšanje (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

nina166 -> čaj za hujšanje (24.10.2006 12:53:35)

Pozdrav!

Pozna mogoče kdo kak vredu čajček za hujšanje - da daje kakšne rezultate? Hujšanje mi nekako ne gre najbolje od rok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

CUKRČEK -> RE: čaj za hujšanje (24.10.2006 13:13:25)

Vsi ti "čaji za hujšanje" so en navaden šit. Vse skupaj temelji na odvajanu....torej hodiš veliko lulat. Kaj več ni od njega. Aha, edino v denarnico pa shujšaš, če ga redno uporabljaš.

rozarozica -> RE: čaj za hujšanje (2.11.2006 13:46:23)

Zeleni čaji zelo pomagajo pri redni prebavi, kar je pa zelo pomembno pri hujšanju, da imamo redno in dobro prebavo. Pa spiti veeeeeeeelliiiiiiiiiiiiiiiiiiko vode na dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

gojska -> RE: čaj za hujšanje (3.11.2006 10:52:38)

Tko je , da bi prav zaradi čaja shujšala mislim da ne So pa čaji, ki odvajajo kar res ne priporočam, ki čistijo in taki ki ti pomagajo biti lačen oz. zdržati na dieti. Recimo jaz sama zvečer rada popijem blag  čaj iz šentjanževke ali mešanico šentjanževke materine dušice in ognjiča. Uporabljam tudi koprive malinove in ribezove poganjke.
Tak čaj umiri prebavila in ustavi občutek lakote. ŠENTJANŽEVKA je kraljica zame. Je pa tudi res, da bi si vsak človek mogel sam najti zase najprimernejšo zdravilno rastlino. Veliki zeliščarji pravijo, da kar je za nekoga zdravilno je pri nekomu brez učinka ali celo škodljivo.
Vsak pride sam do zaključkov z poizkušanjem.
V glavnem htela sem samo povedat, da čaji zlo pomagajo da se držiš diete ali samo odločitve da ne boš večerjal.
lp gojska[sm=rozica.gif]  

kapica -> RE: čaj za hujšanje (3.11.2006 18:27:38)

Jaz sem nekaj casa tudi pila caj za hujsanje, kako se je imenoval ne vem vec, pa ni prineslo nobenega ucinka. Pa se okus ni bil dober, sem ga komaj dol spravila.
Po mojem mnenju bo enako pomagalo ce bos spila veliko vode.

filipinka -> RE: čaj za hujšanje (17.11.2006 12:27:00)

NEKOČ JE BIL čang-šlang![sm=smiley20.gif]

Stran: [1]