|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
26.10.2006 16:55:42   
ŽogiMarogi
Ola, da se še jaz pripopam k vam, čestitke vsem  user posted image  .

Drugače sem junijka in tudi midva bova v prvo starša.  Načrtujeva že 1 leto in upam da bo tokrat uspelo.  Imam pa 29 let.
Ko sva test gledala, je bil moj tko živčen, da ni mogu na mestu stat, pa sekunde in minutke so se mu zdele zlo dolge. Zdaj pa me tko pazi, da ne bi slučajno kaj preveč težkega vzdignila, pa vitaminče - sadje mi kopuje,... no je prav priden.

čau bau

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
26.10.2006 21:31:50   
Naja30
Tudi mi2 bova novembra prvič postala starša in se tega zelo veselima. Dragi je tako zelo vesel in srečen, čisto v novi luči ga spoznavam. Ves čas se pogovarja z malim brckotom, mu pripoveduje in bere zgodbice (sam je šel v knjižnico po otroške knjigice user posted image ), poje in ga lubčka. Tako zelo sem srečna, da doživlja že vso user posted image  z mano in se zanima za user posted image  in mene.

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
27.10.2006 12:07:39   
Palčica*
So face a ne?
Jest osebno bi dala še kakšne 3 mesece nazaj,roko v ogenj da kaj takega (preobrazba najdražjega) ni mogoče.
Zdej se ga počasi že mal navajam.Si pa nikakor ne morem izbit iz glave stavka,ki ga je napisala mislim da Tonči,da naj uživamo,ker prehitro mine.user posted image

Tko da ! Čim dalj,tem boljuser posted image .



_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
27.10.2006 13:40:22   
dorina
Palčica, sicer se že poznamo iz foruma Junijke, pa da še tu napišem...
Tudi midva pričakujeva 1. user posted image . Je tak poseben filing. Moj user posted image je tud čist spremenjen. No, saj je bil že prej ful ok in mi je pri vsem pomagal, ampak zdaj me pa res po rokah nosi. Pa bušija mi boža, čeprav ga še nič ni user posted image . Mi je pa malo žal, da ni šel z mano na prvi pregled, tako da sem bila sama, ko sem na UZ prvič videla utripajoč srček naše pikice. Je bil pa potem čisto raznežen, ko sem mu razlagala, kako je bilo in seveda 100% odločen, da gre zraven na nuhalno svetlino.
No, drugače sem pa stara 26 let (ko bom rodila bom 27), moj pa je 29 in bo, ko bo postal ati, 30.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
27.10.2006 14:26:28   
Aja32
Palčica - tale s termometrom je pa več kot huda... user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ne moreš verjet, da se ti kaj takega zgodi... Jaz bi po mojem umrla od smeha, da se mi pojavi s tako izjavo...

Drugače bom jaz v drugo mami...
Moj je bil v prvo, ko sem prišla ven iz WC in je bila črtica na testu, ves iz sebe, sedel je na kauču in se držal za glavo... sploh ni mogel dojeti... Jaz pa tudi ne... Po mojem sva bila oba tako šokirana, kljub temu, da sva otroka načrtovala. Aja - pa še uspelo nama je v prvo... Pravega navdušenja sicer ni bilo, kajti na isti dan mi je namreč umrl oče in je bilo vse skupaj pomešano s čudnimi občutki...


V drugo... Ja, kot familija smo se usedli na kauči in gledali v tester... In ko se je pojavila črtica, sva objela najinega škorca in mu je ati začel na veliko razlagati, da bo dobil sestrico ali pa bratca... Pa seveda solzne oči sva imela...

LP A



(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
12.11.2006 11:07:55   
Freycha
Stara sem 28. let in  z mojim sva dobro leto skupaj. Planirala sva zanositev julija 2007 - takrat, ko bom očitno rodila user posted image . Meni je dva dni zamujala in ker imam točno na uro, sem si kar mislila, kaj je. Kupila sem CB in ko sem prišla domov in dragemu povedala, kaj se mi zdi, me je gledal ko tele v nova vrata. Nato sem šla na wc in je čisto živčen pred vrati stal in čakal. Tudi sam je stokrat pogledal na CB, prebral vsa navodila 2x in naredil doktorsko dizertacijo iz tega. Občutki so bili mešani. Bila sva vesela, da sem noseča, ker si želiva imeti otroka skupaj, a po drugi strani sva se tako zelo veselila smučarske sezone (oba sva strastna smučarja) in ko ti padejo plani malo v vodo, si malo mešanih občutkov. Sedaj je moj user posted image  najbolj obziren "očka" na svetu. Ja user posted image  kot bi bila porcelanasta vaza. Se pa bambinota res izredno veseliva user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
13.11.2006 10:33:23   
jasnicaa
Ojla punce, naj se vam še jaz pridružim.

Tudi midva bova 1. starša, nama je ratalo v 3 in moj je bil že ves paničen in si je hotel iti pregledad spermije, ker si je on to predstavljal čisto enostavno, da ni važno kdaj ne paziš, pač ženska takoj zanosi user posted image . Sedaj ko sem  v 7 tednu pa nekak oba ne dojameva čisto točno, veliko se menimo v množini ampak tudi jaz nimam tistega tapravega občutka, pomoje bo kasneje ko bo trebušček.

Je pa moj srček user posted image  že prej bil pozoren do mene tako, da razen tega da me vsako jutro cela familija pokliče kako se počutim in da moj srček full pazi da jaz pridno jem, kaj pa vem to je to zaenkrat.

LP

J

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
14.11.2006 21:13:30   
turistka
najprej bi se rada zahvalila palčici, ki me je tako nasmejala s svojo izkušnjo! user posted image  je prav luštno kaj takšnega prebrati....

tudi midva neučakano pričakujeva najin prvi naraščaj, ki se bo zgodil marca 2007, ko bova stara 28 let. nosečnost je bila načrtovana, saj sva se skoraj 5 let pripravljala na ta dogodek (saj veste: najprej štalca pol pa kravca).  čeprav je bila nosečnost načrtovana, pa moj user posted image  kar ni mogel verjeti, da bo postal očka (uspelo nama je v prvo). imava namreč kar nekaj prijateljev, ki so s težavo zanosili, zato je mislil, da bo tako tudi pri nama.

ker sem se začela počutiti vedno bolj čudno (neverjetno kako hitro lahko nastopi slabost), me je začel zbadati kaj je narobe z mano. čeprav sem mu zaupala moje sume, ni in ni hotel verjeti. pravzaprav mu je skoraj uspelo prepričati me, da se mi meša... zato sem kupila CB in počakala, da sem bila 1x sama doma. sem se tako tresla, da sem skoraj 3 ure zbirala pogum, da sem končno naredila test, ki je bil seveda pozitiven. user posted image  občutki so bili nepopisljivi: bila sem evforično srečna, hkrati se mi je smejalo in šlo na jok, po drugi strani pa mi je bilo močno žal, da tega nisem storila z njim.... potem pa sem čakala na prihod svojega user posted image . Ko je stopil skozi vrata in me pogledal, je vedel ne da bi mu kaj rekla. ko je prišel k sebi, je zahteval CB... in navodilo.... minilo je kakšnih 10 minut študiranja.... in potem je jokal, božal, objemal.... od takrat dalje sva oba v nebesih... user posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
14.11.2006 21:48:32   
r1ta
Ja Palčica, res krasna zgodba!

Pri nama je prišlo nenapovedano, nenačrtovano. Jaz pravim da je moj dragi iz ljubezni do mene klatil zvezdice z neba in mu je eno uspelo tam nekje marca sklatiti, zdaj pa mi ta zvezdica skače po mehurju. Pravzaprav je zdaj že kar velika zvezda.
Bilo pa je tako, da mi je menstruacija zamujala cca 14 dni, vendar ker sem prav tisti čas preživljala v Sloveniji (drugače živim v NL) sem mislila, da mi zamuja zaradi 1000 in ene stvari. Niti slučajno nisem pomislila na nosečnost. Apetit sem imela strašen. Pa ravno takrat je bila Velika noč in jaz sem pojedla jajc kot še v življenju ne. To mi je bilo malo čudno ampak se res nisem obremenjevala. Ko sem zadnji dan obiska povedala eni prijateljici, da zamujam z menstruacijo mi je rekla: "Ja, noseča si. Kaj nimaš špegla doma? Poglej se kakšna si!" Hja, no, pa sem še kar zatrjevala da to ni mogoče. Ko sem zvečer priletela nazaj v objem mojega dragega sem mu povedala, da mi menstruacija zamuja in je takoj rekel, da sem noseča. Ko sva prišla domov sem takoj naredila test, ga odložila na poličko in hodila škiljit kaj se dogaja. Po določenem času se je začela barvati druga črtica. "Ne, ne, to je pomota", sem rekla, "nisem noseča!" "Bom jutri zjutraj naredila še en test!" In res, zjutraj naredim še drugi test in tudi ta pozitiven. Pa še nisem verjela. Tretji dan, 21.3.2006, sem se odločila, da kupim še digitalni Clearblue, saj pravijo da ta pa res ne laže. Poskusim in začne utripati "Zwanger, zwanger, zwanger" (prev. nosečnost). "Hja, pol sem pa že noseča, če je še tretji test tako pokazal!

Prvih nekaj dni sem bila popolnoma na tleh. Najbolj me je skrbelo kaj bom jedla, pila, kako bom skrbela zase skozi nosečnost, kako bom rodila, kakšna mama bom... v glavnem skrbi in skrbi. Jokala sem vsake pol ure po 25 minut. Res. Potem pa kot bi odgrnil zaveso je posijalo sonce veselja in veselega pričakovanja. Moj dragi je od vsega začetka vesel in že komaj čaka na svojo malo princezo, katero bo razvajal do onemoglosti. Do takrat pa v razvajanju uživam jazuser posted image .

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu turistka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
14.11.2006 21:48:34   
Palčica*
Turistka čestitam.Želim Vam samo najboljše.
Drugače pa ja,so nekaj posebnega tele naše polovičke. Vsak po svoje unikaten.
Prav zares !
Normalno...novička,da bo prvič očka je svojevrstno doživetje in vse kar se nam dogaja podarja nove poglede na svet.Tudi če se svet sem ter tja malo postavi na glavo.
Je pa dejstvo- kako malo je potrebno,da se močan človek dobesedno zlije od čustev pred nami in še bolj pomembno- pred samim sabo. Se mi zdi,da je to tisto,ki nas ženske najbolj preseneti.

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu turistka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 8:29:13   
bačko
Palčica en lep pozdrav!
Moj dragi je bil točno tak kot tvoj pri testu!Petkrat ga je pogledu, potem pa je navodila prebral in potem ko je bil 1000% se začel veseliti.MIdva sva zvedela  šele prejšno soboto, da sva noseča, zato sem čisto sveža pri tem.Mene pa zanima kdaj ste šle potem ko ste zvedele  da ste noseče prvič k ginekologu?Jaz sem naročena šele naslednji mesec.Sestra je rekla da če pa se bom kaj čudno počutla pa da naj pokličem.Jaz sem mislia da ko zveš, da te takoj naroči na pregled.Čudno se mi zdi!In zdaj ne bom mirna do naslednjega meseca če je vse uredu.
Lepo se imejte! Pa pa


(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 15:02:08   
Palčica*
Njprej iskrene čestitke tudi Vama R1ta in Bačko.R1ta še malo ne,pa boste 3.Želim ti čimlažji porod,predvsem pa najlepša nepozabna čustav,ko se boste stiskali.
Bačko tebe pa da malo potolažim-brez skrbi veliko je še stvari,ki jih ne veš,Ti kar vprašaj-vse smo bile v Tvojih čevljiv.
Prvi pregled imaš nekje po 2 mesecih (šteto od začetka dneva tvoje zadnje M) npr. moja zadnja M je bila 30.8. prvi pregled pa sem imela 25.10.To pa zato Bačko,ker se prej še nič ne vidi.Pravijo,da se plod vidi na UZ šele po 6 tednu nosenosti.
Tko da kar brez skrbi-vse gre tako kot mora biti.
Lahko se Ti bo zgodilo da boš občutila krče v trebuhu (kot menstrualne).Tudi to ni nič hudega,le maternica se razteza. Edino na kar moraš biti pozorna je izcedek-bel tok je v redu,če pa je kaj krvavega TAKOJ pokliči ginekologa.
To so najbolj osnovne stvari. Če Te zanima še kaj pa vprašaj.
Aha,pa še to...priporočam Ti,da do prvega pregleda čim manj stvari bereš (raznorazne knjige in podobno o nosečnosti),to pa predvsem zato,da si ne postavljaš strahov tam kjer niso potrebni. Punce smo znane,da to rade počnemo.
Aha,pa mogoče še to-nekje okoli 5 ali 6 tedna se lahko pojavi slabost,tudi z njo ni nič narobe.Lahko pa,da slabosti ne boš imela-odvisno od ženske do ženske,pa tudi to ni nič slabega.

V glavnem...tole je na "grobo" nekaj o začetkih !
Upam,da se znajdeš !

lp

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 15:19:28   
blanči
Pozdravlje vse prvouser posted image !

Tudi jaz pričakujem prvega user posted image , čeprav imam že 30 let. Pred 4 leti sem imela SS, potem pa ni ratalo. No letos junija pa nama je uspelo. Od začetka sploh nisem vedela, da sem noseča in sva šla z mojim na morje v Črno goro in to na obe strani z busom. Nazaj sem mislila, da bom živčnega fasala. Nič mi ni pasalo, ne sedet, ne filmov gledat ne mojega poslušat nič. Pridema domov se pa moj spomne da bi bilo fino stanovanje pleskat. No pa gremo v akcijo. zjutraj se zbudima, zajterkujema in moj začne z vso vnemo pripravljat da bo belu, jaz pa sem mu rekla da se ful slabo počutim in da grem ležat. Spala sem 4 ure. To je trajalo 5 dni, nakar naredima test in takoj se je pojavil +. Moj se je skoraj razjokal od sreče. Ko sva šla n prvi pregled sva prvič videla najino Pikico(tako je poimenoval moj bitjece v meni)kako bije srček. Bilo je vse ok. Srečna oba, da se ne da opisat. Nič nisem smela vzdigovati, še perilo je pobiral iz stroja pa včasih tudi obešal. Res vsi te potem ko izvejo da si noseč nekako varujejo in to se mi zdi tako lepo. No danes sem že v 23T in z najino pikico je vse ok in že veselo brca, spola pa še ne vema, zaenkrat je to najina največja sreče - najina pikica, ki bo na svet prišla marca 2007! Mojuser posted image  bi rad da bi že jutri bil marec tu, tako komaj čaka. Obnovil je že zibelko v kateri je bil sam in vsk večer mi daje poljubčke na bušija.

No zdaj sem se pa razpisala, a to je nekaj nalepšega kar se lahko zgodi ženski.

LP Blanči

_____________________________

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 15:26:35   
teira
Živjo punce in čestitke za user posted image !!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Tudi jaz bom mamica, ampak spadam med majčice. To je moja prva nosečnost in tudi moj user posted image  je čisto drug človek od kar sem mu povedala user posted image .

Čuvajte(mo) svoje zaklade!

Teira user posted image

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 17:22:53   
FLASK_A
živjo bodoče mamice user posted image , tudi sama sem 1.user posted image , občutki pa- saj vse vemo, ne da se jih opisati.. še posebej bi poudarila, se mi zdi da nobena tega ni omenila- s svojim dragim sva si veliko bližje, odnos med nama se je tako poglobil... res eksplozija vseh čustev, z vsakim pogledom si poveva vse... no, to je tisti del dneva, ko ne spim/sedim na WCju/sem tečna zaradi celodnevnih slabosti user posted image user posted image user posted image user posted image   malo heca, ampak res je čudovito

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 18:31:46   
Palčica*
Čestitke vsem novo javljajočim.user posted image ,user posted image ,user posted image

Sam res nikical...tud meni se zdi nekaj novega med nama in sedaj ,ko si omenila vem,da tudi midva imava neko novo energijo,ki nama pomaga globje. Ja,tako kot si rekla...ko se razumeš brez besed.Sem on tem pomislila na tisto močno zaljubljenost,ampak ni isto. Tole sedaj je močneje,hja...enostavno močneje.

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
16.11.2006 19:03:42   
malecka_mateja
ojla!
da še jaz svoj piskerček pristavim!
tudi jaz sem prvič user posted image  in najinega sončeka pričakujema nekje v začetku februarja!sicer sem jaz še zelo mlada(20 in moj 24) ampak se vseeno neizmerno vsesila in čeprav ni bilo načrtovano glih sma ga hotela začet delat zdaj decembra amapk se je zgodilo prej!
moj je govoril da sem noseča že en mesec prej ko sem šla po tes ker mi nič ni pasalo sem bruhala...jaz pa sem mislali da mam mogoče svoj teden pred m in potem je ni bilo pa sem se tolažila s tem da mi zamuja ker sem malo pred tem nehala jest kontracepcijo in da je to od tega!in potem naredima test in povem mojemu in je bil v takem šoku da je samo bulo v rač in igral igerco!halooooo ampak šele veselje in vse je pokazal na NS ko je videl kaj v meni raste!od takrat je pravi biser!sem tudi jaz kot porcelanasta vaza!amapk malo ga razumem ker sem bolj med rizičnimi in sem tudi nedolgo nazaj krvavela čeprav sem v 28t amapk je vse ok!tako da vsi (tašča in tast...)pazi name kot da sem na smrtni postelji!user posted image user posted image user posted image
no kaj vam naj še napišem!da sem cela nora in komaj čakam da zagledam bitje ki mi veselo skače po mehurju in da se končno stisnem k njemu!
februuaaarrrr pridi!......še malo!
papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
17.11.2006 8:10:13   
bačko
Palčica najlepša hvala.
Tiste krče pa sem danes malo občutilo.Še dobro da sem danes na dopustu.Rabila sem malo počitka.Delam s strankami in sem bila že kar malo utrujena od vsega.Imam zelo dobre sodelavke, ki imajo že vse otroke zato me zelo čuvajo.Sploh pa glede dvigovanja težkih stvari.
Glede slabosti pa takole.Kakšen dan mi je slabo, kakšen dan pa se zelo dobro počutim.Ampak mi je samo slabo in ne bruham nič še za enkrat.
Lepo se imejte! PA PA

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
21.11.2006 14:57:58   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

živjo bodoče mamice user posted image , tudi sama sem 1.user posted image , občutki pa- saj vse vemo, ne da se jih opisati.. še posebej bi poudarila, se mi zdi da nobena tega ni omenila- s svojim dragim sva si veliko bližje, odnos med nama se je tako poglobil... res eksplozija vseh čustev, z vsakim pogledom si poveva vse... no, to je tisti del dneva, ko ne spim/sedim na WCju/sem tečna zaradi celodnevnih slabosti user posted image user posted image user posted image user posted image   malo heca, ampak res je čudovito


nikical se strinjam s tabo --> tudi jaz sem prvič user posted image in moram rečt da se mi že kar malce pozna (vedno sem bila suhica z nič "šlavfov") saj je bušček kar malce zaobljen,lica so polnejša in kar žarim od sreče - rok imam 7.6.2007. Moj user posted image je bil iz začetka zelo zadržan ampak ko je dobil prvo slikico z UZ me je pa kar presenetil....user posted image Obnaša se tako "čudno" ampak meni prav prisrčnouser posted image stalno me boža po trebuščku, objema in poljublja ; da je že mene včasih malce sram če sva pri njegovih na obiskuuser posted image Snoč je pa pred spanjem rekel:"Mala ta 07.06. bo pa kar kmalu tu!"in spet so sledili objemi..

Ma punce uživajmo v tem ko so naši moški malce spremenjeni;saj nam to ugajauser posted image



(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
23.11.2006 19:19:48   
Anonimen
Tudi midva priackujeva prvega soncka, ki sva si ga zelo zelela, ampak ga nekaj let nisva mogla imet. Moj dragi me je cist presenetil. tako vesel je bil, ko je zvedel, zal je bil ob veseli novici ravno na sluzbenem potovanju. Od veselja je takoj povedal sodelavcu (ki ima pol leta starega fantka) in skupaj sta predelala vso nosecnost, po mosko ter z vso statistiko user posted image .
potem, ko je prisel domov, je bilo pa neustavljivo veselje in pravo crkljanje, ki mi zelo pase. Mislim, da bo ful dober ocka, ker hodi na vsak pregled z mano, ceprav ve, da ne bo na vsakem pregledu UZ.

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
24.11.2006 20:00:56   
Palčica*
Malečka Mateja,Megi 20,PikaPoka12 user posted image user posted image user posted image !

Pa še naš moto - PUSTI SE RAZVAJATI-PREHITRO BO MINILO !user posted image

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
25.11.2006 17:58:34   
lunca2
Vsem skupaj najprej čestitamuser posted image user posted image user posted image .
Tudi midva pričakujeva prvega user posted image . Oba pa sva stara 23 let. Rok imam 22.6.2007.
Vsem želim lepih user posted image .



(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
26.11.2006 12:19:24   
Pupa*
Pozdravljene punce,

same luštne zgodbice, prav fino jih je brat in se smejat zraven... user posted image  Palčica*, tvoja zgodba je pa res fenomenalna... user posted image user posted image

Tudi za naju je to prvi user posted image , ratal je v prvo, plan pa sva imela že kakšno leto prej, kdaj bova začela delat na tem... sedaj nisva želela gojit prevelikega upanja, glede na vse kaj sva slišala in brala, zato je bilo veselje toliko večje, ko sta se na testu pokazali user posted image !! user posted image user posted image  Julijček ali julijka bo!

Trenutno sem v 6. tednu, počutim se odlično, zaenkrat nobene slabosti user posted image , občasno me špika v predelu jajčnikov in moje prsi so zeeeeelo občutljive in povečane. user posted image  Moj dragi je, tako kot vedno, pravi user posted image . Trenutno budno pazi kaj jem in pijem, če začutim kakšno bolečino, se moram takoj uležat in počivat... prebirava prve knjige in revije o nosečnosti in potem debatirava in debatirava...

Lupčka in boža moj trebušček, potem pa ima z user posted image  neke pogovore, ki jih jaz ne slišim... user posted image

V glavnem, imava se super, uživava v vsakem dnevu posebej in zaenkrat je to še najina skrivnost. user posted image  

Vsem user posted image  in vašim user posted image  želim čudovito in zdravo nosečnost!

_____________________________

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
26.11.2006 13:00:17   
Palčica*
Lunca2 in Pupa čestitke tudi Vama !

Želim Vama čim manj nosečniških nevšečnosti in čimveč radosti.

Pa naj Vaju razvajajo !

_____________________________

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Pričakovanje prvega otroka ?
27.11.2006 18:55:54   
s u g a r
Haj punce.

Vsem ČESTITKE, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
tudi sama bom prvič mami in sicer PDP je 23.5 (majčica torej).
Tako prisrčno je brati kakšni so naši srčki, ko se soočijo s tem da ne bodo več fantje temveč atiji.
Pri nama se je teden pred rezultatom dogajalo nadvse veliko čudnih stvari, predvsem zafrkavnje, če je kateri od naju kaj želel povedati je bilo takoj kaj se žente, kaj rastete, ... vse se je vrtelo okoli naraščajev. No midva sva takorekoč frišna tako kot nekako v vezi tudi v starševstvu, skupaj sva bila ko sem mu povedala 6 mesecev, živeti sva začela skupaj skoraj takoj, to je nekakšna energija ko globoko notri veš da to je pa to (a kljub temu si nočeš priznati in bežiš od čustev, a te nekaj vleče nazaj), no midva se pogovarjava o vsem, res vsem in sva se pač o otroku tudi kako in kaj bi, če bi, kako bi,... tralala ne, odgovor je bil z obeh strani, da morva (jaz najprej sebe kot eno dodobra spoznat, potem še malo skupaj uživati sama potem pa bi bil že čas), no pa se je pokazal čez dober mesec in še malo znakec user posted image . Kaj pa zdaj? Kakko mu povedat. Pričakovala sem najslabše, da ostanem sama - na kar sem se tudi povsem pripravila, ker si sama želim oz sem si želela otroka kar nekaj časa. No in sem bila 100% presenečena in takoj ne in ne ti si moja in on "piko" je moj in tu bosta in pika.
No uglavnem "pikota" sva nenačrtovano ustvarila na morju malo po rojstnem dnevu mojega dragega. Sedaj pa sem pod nadzorom kaj jem in če je vse ok, boža bušija, skrben je tako zame kot "pikota", komaj čaka preglede da izve kaj novega - no sedaj smo že tako daleč, da je na NS celo videl svojo malo štručko - se mi zdi da je šele na NS končno dojel da je to resnično tako da bo ati, srček mu je tako razbijal. Lep občutek - tak kot je bil moj ko sem prvič videla da bije srček mojega otročička.
Kljub temu da sva malo časa skupaj me je zelo zelo presenetil in upam in si želim, da se njegov odnos ne spremeni. Čeprav sedaj ko mi hormoni skačejo sem in tja včasih dobi pod nos kako čudno besedo in reakcijo, da pogovor med nama nato "zgliha" težave.
Sedaj pa na veliko prilagajava stanovanje za novega člana in nič ni odveč - ne pretiravava a osnovne stvari pa bova rabila.

Nič vidim spet da sem se popolnoma razpisala in spet sem "romanopisec", pustim se vam malo prostora (hahaha).

Uglavnem najin "piko" naju je kljub mojim dvomom razveselil oba, mami bom pri 27 in moj dragi pravtako pri 27 ati.

Vam pa želim nadvse lepo nosečnost, in nasvet uživajte ker po tretjem mesecu slabosti in težave minejo, jaz se kot da nisem noseča, razen da malo lezem narazen prej sem bila pa suha kot zobotrebec. A za "pikota" se splača biti neobremenjen koliko kil gor, ker potem gredo tudi dol - le volja in moč je potrebna.

Punce božajete svoje bušije, imejte svoje drage rade jih tudi malo pocrkljajte, da ne bomo samo me crkljane, prav paše jim (garantiram).

Ok zdaj pa res grem

papa
sugar

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?