Anonimen -> RE: Zakaj ste varale/i?? (25.10.2006 4:13:59)
|
Če pod besedo "varanje" razumem "spolni stik z drugo osebo, ne s tisto, s katero sem v zvezi", potem je bilo takole: - enega gospodiča sem prevarala zato, ker sem sumila, da tudi on vara mene, ravno takrat pa je "uletel" gospodič, ki mi je bil leto dni prej "summer-love". Ni mi žal. Kajti ko sem se vrnila od "summer-love", sem "svojega" našla z drugo. - ko sem bila samska, sem bila tudi nekoliko "nora". Vezana nisem bila na nikogar, čeprav jih je bilo nekaj, ki so mislili, da sem po enem poljubu njihova punca. No, po tej logiki sem tisto leto na veliko varala. - bivšega moža sem pa prevarala s svojim prvim fantom in to najverjetneje iz vseh zgoraj že naštetih razlogov: moža sem se naveličala, niti marala ga nisem več, o najinem seksu sploh ne bi izgubljala besed, on je varal mene na veliko in kasneje tega niti ni več skrival,... Potem pa sva šla s tem prvim fantom za tri dni na izlet v San Marino in se je zgodilo. Iskrice so se pa kresale že mesece in leta prej, ampak... sva bila oba nora, da tega nisva naredila že prej. Kakšne druge prevare se pa ne spomnim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kamikaze pa nisem prevarala in zaenkrat tega tudi nimam v planu.
|
|
|
|