tanjaDi -> ali je to res normalno??? (23.10.2006 20:40:52)
|
Včeraj se mi je zgodilo nekaj nenavadnega, po pogovoru z dr. (ne mojim), mi je rekla, da to je povsem normalno za nosečnice, pa naj vam razložim, kaj se mi je zgodilo: noseča sem 12t, spremljata me slabost in bruhanje, kot pri prvi nosečnosti. Včeraj sem šla z možem in sinom v trgovino, kjer mi je naredilo fullll slabo, zato sem rekla možu, da naj kupi kar imamo za kupit, da jaz grem v avto. Ko sem hodla proti avtu, so se mi mašila ušesa in pred očmi se mi je začela delat tema, komaj komaj sem prispela do avto, od daleč sem ga še vidla pol ko sem prišla do njega sem imela pred oči že popolno temo, naenkrat me je močno stisnilo v srcu, prav bolečina, in ostala sem brez zraka. Lovila sem zrak, odprla avto, se usedla not, potem je trajalo še cca. 1 minuto, da sem prišla normalno do zraka in da nisem imela več teme pred očmi. Težko je napisat to moje doživetje upam, da ste me razumele. Glede na to, da v prvi nosečnosti se mi kaj takega ni zgodilo, sem bila seveda zelo zaskrbljena, po pogovoru z dr. pa sem še bolj, ne vem no, kaj vam se tudi to zdi normalno???? Hvala za vaša mnenja. LP
|
|
|
|