ursa_p -> RE: Zakaj??? (29.10.2006 15:56:33)
|
Pozdravljena Cuko! Ze dolgo se nisi oglasila med februarcicami, sedaj pa si odprla novo temo z vajinim ponavljajocim se problemom. Testi na alergije ... ja, to da je bilo negativno, kot so ti ze napisale ni 100%. Jaz bi na tvojem mestu peljala Gala v Revito, Ljubljana (v MB ne vem ce imate kaj takga), ker delajo teste ne ogromno stvari ... se mi zdi da vsaj na okoli 100 (res je, da stane okolli 11 tisocakov, ampak v takem primeru se mi zdi, da naredis za otroka vse!)! Kot so ti ze svetovale bi prenehala z dojenjem ... tudi mene zanima do kdaj ga nameravas dojiti, ker glede na to, da ima imunski sistem na nuli, mu s svojim mlekom nic ne pomagas ... jaz bi s tem, ko so ti rekli, da ima imunski sistem na nuli najprej pomislila, ce je vse to od dojenja in resno razmisljala o prenehanju le-tega. Med februarcicami smo ti ze marsikaj svetovale kar se tice blazenja krcev ... med drugim storkljo, cebricek, ... zanima me, ce vam je vsaj pri lajsanju tezav kaj od tega pomagalo .. na zalost nikoli nisi omenila kaj vse si ze sprobala, kaj je pomagalo in kaj ne. Malo vec informacij bi bilo dobrodoslih ... med drugim tudi to kdo je imel brezmlecno dijeto (ti ali Gal) in koliko casa si/sta/jo je drzal/-a. Kdaj ima krce ... takoj po hrani, po dojenju, ... v glavnem napisi vse kar se dogaja ... iz tako malo informacij se kaj dosti drugega, kot to da imata tezave, res ne da razbrati. Galu zelim vse dobro, upam, da se je tudi bruhanje ustavilo, tako kot pri mojem Galu. Ursa
|
|
|
|