|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj???
27.10.2006 15:06:26   
renan
pa pravijo, da imajo manj krcev dojeni otroci, ker naj bi bilo materino mleko najlazje prebavljivouser posted image jaz sem nasega samo dojila in ni imel krcev, pa tudi odporen je bil do 6.meseca zelo. mislim, da je to cisto individualno...ko pa zacne otrok jesti vso gosto hrano, dojenje po moje  tako ali tako nima vec nobenega vpliva...

ne bom zdaj vsega za nazaj brala...si zahtevala kaksne dodatne preiskave zaradi tezav tvojega user posted image s prebavo? mogoce je pa kaj drugega, kar bi se dalo ozdraviti in niso samo krci? ce si seveda prepricana, da ni alergija na kaksno hrano... si poskusala v kaksni homeopatski ambulanti za otroke cez mejo povprasat?

veliko srece in cim manj krcev,

lp, renan

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.10.2006 15:56:33   
ursa_p
Pozdravljena Cuko!

Ze dolgo se nisi oglasila med februarcicami, sedaj pa si odprla novo temo z vajinim ponavljajocim se problemom.

Testi na alergije ... ja, to da je bilo negativno, kot so ti ze napisale ni 100%. Jaz bi na tvojem mestu peljala Gala v Revito, Ljubljana (v MB ne vem ce imate kaj takga), ker delajo teste ne ogromno stvari ... se mi zdi da vsaj na okoli 100 (res je, da stane okolli 11 tisocakov, ampak v takem primeru se mi zdi, da naredis za otroka vse!)!

Kot so ti ze svetovale bi prenehala z dojenjem ... tudi mene zanima do kdaj ga nameravas dojiti, ker glede na to, da ima imunski sistem na nuli, mu s svojim mlekom nic ne pomagas ... jaz bi s tem, ko so ti rekli, da ima imunski sistem na nuli najprej pomislila, ce je vse to od dojenja in resno razmisljala o prenehanju le-tega.

Med februarcicami smo ti ze marsikaj svetovale kar se tice blazenja krcev ... med drugim storkljo, cebricek, ... zanima me, ce vam je vsaj pri lajsanju tezav kaj od tega pomagalo .. na zalost nikoli nisi omenila kaj vse si ze sprobala, kaj je pomagalo in kaj ne.

Malo vec informacij bi bilo dobrodoslih ... med drugim tudi to kdo je imel brezmlecno dijeto (ti ali Gal) in koliko casa si/sta/jo je drzal/-a. Kdaj ima krce ... takoj po hrani, po dojenju, ... v glavnem napisi vse kar se dogaja ... iz tako malo informacij se kaj dosti drugega, kot to da imata tezave, res ne da razbrati.

Galu zelim vse dobro, upam, da se je tudi bruhanje ustavilo, tako kot pri mojem Galu.

Ursa

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.11.2006 9:47:22   
čuko
Pozdravljena Urša_p!

Sprobala sem že vse, kot sem že napisala, pa še enkrat: kapljice iz amerike, kapljice iz avstrije, iz koroških lekarn, naše SLO dvojne, brinjevo kremo, weleda olje za trebušček, čebriček, kopanje, pa še kaj bi se našlo, pa nam ni nič pomagalo! Brez mlečno dieto sva imela oba, in jo imava spet. Imel je narejene teste na beljakovine, mleko, gluten in vse negativno.
NO sedaj sem ga pa peljala k bioenergetiku in nam je dosti boljše. Bila sva tudi v bolnici in so mu naredili vse preizkave in je zdrav razen mu primankuje encim q1 in mora bit zaradi tega dojen, ker ima veliko možnost, da bdobi asmo ali bronhitis.
Sedaj bom tudi počasi probala ponovno uvajat hrano na dva do tri dni in bom vidla kaj bi lahko bili krivo.za toliko dni nazaj prebrat, pa potem ne vem o čem je debata. Lepo pozdravi vse!
Med februarčicami se oglasim ko bodo težave mimo, ker nimam časa, pa ne morem skozi

Hvala vsem za vaše nasvete!

Lep pozdrav!

Anita

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.11.2006 19:12:33   
ursa_p
Cuko!

Zelo sem vesela, da si se oglasila in da si napisala, kaj vse ste ze probali (to sem ze parkrat napisala/vprasala v naso temo, a verjetno nisi vsega brala kar smo napisali).
Vesela sem tudi, da je Galu po obisku bioenergetika bolje ... vsaj nekaj mu pomaga. Res sem vesela.

Upam in drzim pesti za Gala, da bo z njim vsak dan bolje!

Seveda bom pozdravila tudi vse februarcice ... drugace pa vse berejo tudi to temo (ce jo je pa februarcica odprla).

PS: Galu (in vam) pa predvsem cimmanj neprijetnosti.

Lp, Ursa

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.