Anonimen -> RE: kam ste šle tiste ki ste se razšle s partnerjem? (24.10.2006 10:07:32)
|
Daj prošnjo za občinsko stanovanje, medtem pa vzemi v najem kako garsonjero ali enosobno. Ali pa na občini povej, da nujno rabiš, ker nimaš kam z otrokom, tačas pa potrpi pri starših. Jaz sem v podobni situaciji, le da imam občinsko stanovanje (nosilka najemne pogodbe sem jaz, partner je vpisan v pogodbi, da živi z mano). Že dve leti nama ne gre, se samo zmerjava...V bistvu me zmerja on-kar na vsem lepem me začne obkladati z vsemi možnimi žaljivkami, preklinja, pije...Zmerja me tudi trezen. Problem pa je v tem, da noče oditi- tu ima kuharico, perico, čistilko, pa strelovod za vse njegove izpade v enem. Če hočem mir, moram z otroci iz našega stanovanja. Vzeti jim moram dom, ker je njihov oče toliko trmast in noče oditi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Razumem tvojo stisko, tudi sama se bojim negotove prihodnosti. Najbolj pa se mi smilijo otroci. Karmy, dokler nisi v taki situaciji, drugače gledaš na vse skupaj. Jaz imam solidno službo, pa nič prihrankov. Sem večji del za vse sama- položnice, hrana, obleka...in če se ne bo odselil, ne vem, kam naj grem. Še enega stanovanja mi ne bodo dali, njega bi pa itak čez par mesecev vrgli iz tega, ker ne bi plačeval-kolikor ga poznam. Zato vidim edino rešitev v tem, da gre on, pa moja plača+ preživnina in bomo nekako stisnili iz meseca v mesec. Ne vem pa, kako ga bom do tega pripravila. Niti ne vem, če (in kje) imam pravico zahtevati, da se izseli. Sem si pa zadala cilj, da bom to rešila do novega leta in bomo z otroci štartali v novo leto sami. Kot samohranilka boš verjetno dobila malo več otr.dodatka, pa preživnina. Upam, da se ti bo vse dobro izšlo!!![sm=rozica.gif]Vso srečo!
|
|
|
|