šnucika -> RE: Zobje in vročina (23.10.2006 21:11:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc Ja šnucika, vem da zdravniki vztrajno zatrjujejo, da zaradi zob ni vročine, kljub temu, da izkušnje mamic že stoletja govorijo drugače. Upam, da so res zobje in bo jutri bolje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Tako kot je napisala mml,sem tudi jaz bila septembra prepričana,da prihaja zobek,ker je zakuhala,pa je cel dan kuhala in nobenih drugih znakov,zvečer že na 40,zato sem jo peljala k dežurnemu,kjer me je nadrla- kje smo bili cel dan.Da od zob ni vročine....in krvni test je potrdil virus in res je bila 6. bolezen. Potem je čez en mesec prišel prvi zobek,s hudo tečnobo,ampak brez vročine.In čez en teden je zakuhala....spet cel dan,pa sem mislili,da je ziher zobek.Spet nič boljše in ob 23h smo končali na urgenci,ker ji nisem sama mogla zbiti vročine pod 39.5...in spet sem jih slišala,kaj si mislim,da od zob ni vročine...in smo prebolevali adenovirozo,ki se je vlekla kar 8 dni!Po virozi je pa dobila drugi zobek,brez vročine. Tako,da verjetno niti pomislila ne bom več ne zobke,ko bo dobila vročino.....čeprav sem bila prepričana,da jo lahko imajo.
|
|
|
|