|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nevem,kako naprej
23.10.2006 18:53:09   
Anonimen
Vem,jazz,in to me najbolj bega.Hudo bi mi bilo,če bi zvedela.Zavedam pa se,da nisem kriva samo jaz.In to tud on dobro ve.Se je zgodilo,in sedaj oba nosima odgovornost...

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.10.2006 19:04:34   
dory
to je podobno kaki telenoveli,ki jih vsak dan loh gledas....z eno razliko...da se realno zivljenje ne konca vedno tko kot v telenovelah :)

na tvojem mestu prezvecenih in zasedenih stvari ne bi tud pipala ne...zakaj le? saj sem vredna kaj bolsga ane? zivi svoje zivljenje ni hudic da prej al slej prid en tretji...

kolk energije bo se :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.10.2006 19:09:36   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: elanor

Kaj naj storim?

Nc posebnega.. cakaj in uzivaj.. in ko bo treba izbirati.. izberi pametno.. kaksnega tretjega recimo..

JAz sem nekot razbrala, da ne izbira ona, pač pa drugi njo, tak mal, za popestritev.

Elanor, a ni bilo že pred kakim letom podobno stanje, in je bil to eden od razlogov, da je bivši-bivši in si se poslovila z RR? Ker folk ni razumel tvojih izpadov?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.10.2006 19:11:32   
Anonimen
Elanor, meni se je tako bivšanje končalo s poroko. No čez štiri leta z ločitvijo...
V srečne konce z bivšimi ne verjamem več.user posted image  Če ne verjameš pejt brat moje pošte.

Drgač pa zajemi sapo in se izzživi. Ko bos srečala tapravega, verjemi ti več kot en stol ne bo potreben. In ta stol bo ena taka ornk poltrona. Ma kaj poltrona megakavč... Do takrat pa... Po uporabi zavrzi (kot je ena napisala) user posted image .

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.10.2006 19:13:21   
Ro-La
...še dobro da obstajajo budilke....

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.10.2006 19:18:12   
Anonimen
CatJa...pred letom dni je bilo,kar je bilo.Mi je danes žal,ampak zgodbe ne bi več pogrevala.Živim za danes in sedaj imam to težavo.Pa če se sliši še kako limonadno,je moja.Hudo,ampak resnično.Grem naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
23.10.2006 19:30:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elanor
Moja čustva so podivjala.

Kaj naj storim?

Naj divjajo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.10.2006 20:27:17   
Anonimen
nič Ljubljančani po svoje, Mariborčani po svoje...

pravilno slovnično je SVA in ne SMA, pa naj izhaja iz kjerkoli...

mene to tudi zelo moti, vsaj pišite tako, da se da prebrati, ne pa da je cel kup slovničnih napak, vsaj tiste osnovne je pa dobro poznati, kajne

kajti SMA ne pomeni čisto nič

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
23.10.2006 20:51:24   
fuzzy
Anonimna, se popolnoma strinjam s tabo in tudi jaz kar težko berem take stavke.
Drugače pa - Elanor, spominjaš me na mojo najboljšo prijateljico: krasna punca si, zelo čustvena in pozitivno naravnana, hkrati pa se še malce iščeš. Daj si duška in uživaj mladost. Ko bo prišel pravi čas, se boš že zresnila in si poiskala nekoga, ki mu boš prva in edina (tadva tvoja tipčka nista taka, saj sama veš). Moja najboljša prijateljica je zdaj srečno poročena z moškim svojih sanj in že pričakujeta otročka. Je pa tudi ona dala skozi take in podobne 'limonade'. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.10.2006 22:34:23   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene to tudi zelo moti, vsaj pišite tako, da se da prebrati,

Ne vem, kaj je tu težkega-prebrati besedo SMA user posted image . Meni je prav simpatičen sleng, ki ga uporabljajo ljudje iz različnih regij in če mi ni kaj jasno  vprašam, nikakor pa se mi ne zdi umesno nekoga kritizirat, če piše "kao što govori" - ups user posted image . In nikar ne komentiraj mojega posta, sma na različnih valovnih dolžinah - tud jaz prihajam iz Maribora user posted image .

Elanor, si ena fajn odkrita, družabna punca in če ti paše tak lajf, pol uživaj, če te pa bremeni in se ne počutiš o.k., pol pa raje prekini.
Nima pa starost nobene veze pri vsej zgodbi, poznam veliko "starejših" , ki tako živijo in se ne morejo odločit (tu gor je tud kar nakaj takih zgodbic). Od tebe je odvisno, kako se bodo stvari razpletale (al pa zapletale). Mislim pa, da bo ti kmalu taka situacija postala odveč in boš slej ko prej vsaj z enim prekinila stike, mogoče še najboljše, da kar z obema in si vzameš nekaj časa čisto za sebe, potem pa srečaš koga čisto na novo. Al pa ne - od tebe je odvisno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.10.2006 23:21:28   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Elanor, a ni bilo že pred kakim letom podobno stanje, in je bil to eden od razlogov, da je bivši-bivši in si se poslovila z RR? Ker folk ni razumel tvojih izpadov?

To isto sem jst razmisljala - a nisi ze enkrat neke podobne zgodbice pisala in na koncu zaradi nestrinjanja uzaljena zpustila RR ? Zgodovina se ponavlja user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?