sarazan -> RE: Kašice s Pregominom (25.10.2006 21:06:18)
|
Kot ti je že trdozimc napisala. Mi smo prišli z napotnico na vrsto čez 1,5 mesec od klica, ko sem jo naročila. Plačali nismo nič. Mogoče ima tudi Voduškova kakšne krajše roke za samoplačnike. Tega ne vem, lahko pa preveriš, če pokličeš tja. Bila sem zadovoljna, ne pa navdušena. Bilo je vse precej brezosebno in brez posebnega zanimanja. Izpolnila sem vprašalnik - ki jim je v pomoč za ugotavljanje, kako bi lahko okolica škodila otroku. Zdravnici sem povedala, kaj sem sama opazila - na katero hrano je bila reakcija. Potem smo šle v "laboratorij", kjer so Saro napikal in ji vzeli kri. Izvid sem dobila čez 1 mesec (ker smo imeli testiranje ravno v času počitnic), se pa drugače baje dobi že čez 10 dni. Napotek je bil, da normalno uvajam vso hrano primerno mesecem, tudi mleko, za katerega pa vem, da ga Sara ne sme niti videti, kaj šele piti. S tem nisem bila preveč zadovoljna, saj očitno moja opažanja niso bila pomembna, ampak samo izvid preiskave, ki pa je bil očitno lažno negativen. Ne vem pa, kako bi bilo šele na Pediatrični kliniki, kjer je pacientov verjetno še več in je lahko otrok res samo številka. Mogoče se pa motim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
|
|
|
|