Anonimen -> RE: Moja pametna tašča.... (23.10.2006 9:23:55)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Mene tudi zanima kaj je narobe z ljudmi ki tako radi stikajo po tujih stvareh.Ko sva še živela pod isto streho z njegovimi starši,se je moja tašča spustila tako nizko,da mi je ko naju ni bilo doma prebrskala vse stvari,zato je zmeraj vedela zakaj hodim k zdravniku,kakšno imam diagnozo,kaj sva kupila in koliko denarja imava.Ko sem možu povedala da nama stika,ni verjel.Toliko časa sem vztrajala,da je pristal na to,da ji nekaj nastaviva,da se prepričava,če je to res.In res je bilo.Mami ni rekel nič ampak začela sva zaklepati.Ko sva prvič zaklenila sva jih ob prihodu domov slišala,da se v njihovi hiši nikoli ni zaklepalo.Rekla sem ji,da je to predlagal njen sin in njen odgovor je bil,da sem lažnivka,da on to že nebi storil.Ni hujšega kot to,da ti nekdo brska in stika po osebnih stvareh. Z možem še nimava otrok in hvala bogu ne živiva več tam,ampak če bom imela otroka ne bom dovolila,da se kdor koli vmešava v vzgojo.Tašči jasno povej,da bo tvoj otrok jedel tisto,kar ima rad in ne tisto,kar ona misli,da je dobro.Depresija ni izgovor,da se vmešavaš v življenja drugih.Bodi odločna!!!!
|
|
|
|