Anonimen -> Kaj narediti? (22.10.2006 14:57:11)
|
Pozdravljeni! Moj bratranec star 30 let ima 8 letno hčerko. Z njeno mamico sta se ločila pred 4leti. Sodišče je določilo skrb za otroka mamici, očetu pa, da je lahko hčerka pri njemu 3 dni v tednu. Torej pri njemu je petek, sobota, nedelja (ker je med tednom v šoli). Tukaj pa nastane problem. Bratranec je večkrat med vikendom pijan. K mamici gre po hčerko in jo odpelje. Potem ne gresta domov, ampak bogega otroka vlači po gostilnah in se večkrat napije. Včeraj je zvečer prišel pijan domov. Hčerka je bila pri babici. On ji je rekel, da gresta k njegovi punci. Nuša se je na ves glas začela jokati, da ne bo šla. Bilo jo je strah, da bi se zaletela ali kaj podobnega. Potem jo je nadrl, da če ne gre jo bo odpeljal domov. Bogi deklica je rada pri nas, da se igra z mojo hčerko, zato je šla z njim. Zvečer prideta domov ob 23:30. Danes je pa spet vse v redu. To se večkrat dogaja, zato me je strah, da se kdaj ne bo kaj zgodilo. Kaj narediti? Naj bratrancu povem, da dela narobe, čeprav z njim nisem ravno v dobrem odnosu? Prosim za vaša mnenja. Lep pozdrav
|
|
|
|