|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ NAJ NAREDIM
22.10.2006 14:55:23   
inibini
živjo!jest sem imela SS IN SVA Z MOŽEM POČAKALA Z user posted image 6 MESECEV ZDAJ PA DELAVA ŽE KAR NEKAJ MESECEV PA NI NIČ? KAJ NAJ NAREDIM?ŽELIM SI PA  user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ NAJ NAREDIM
22.10.2006 16:19:10   
jazz
H ginekologu,naprej na dodatne preiskave...vmes pa še vedno poskušati!!!! VSO SREČO!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 16:29:38   
Petraa
Žal kar tako pa ne gre.pri vsakem zdravem paru je možnost zanositve le 25 %
Najmanj eno leto mora preteči preden greš do G in te pošlje naprej na preiskave.Sicer pa redno telovadita vsak 2 dan,da ne zgrešita ovulacije

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2006 16:37:53   
inibini
ja sej sem že bila na pregledu in je rekla da je vse vredu in da jo naj pokličem ko bo test pozitiven!

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2006 21:31:00   
Blejka26
jaz sem zanosila takoj po menstruaciji,edino kar sem naredila je sveča,da mi je čim več steklo noter.probaj ampak res takoj po menstruaciji in takoj naredi svečo ko ti...vso srečo ti želim

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu inibini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2006 21:34:04   
Petraa
Nobena sveča in ne vem še kakšno ležanje ne pomaga pri zanositvi

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2006 21:40:04   
pot
Punce, nobena sveča ne bo pomagala, to je zgolj vraževerje. Spermiji ostanejo v nožnici, čeprav semenska tekočina po odnosu steče iz nožnice. Spermiji ostanejo približno 2 do 3 dni še prisotni v nožnici, potem pa propadejo, v kolikor ni O oz. ne dosežejo cilja. Zato je dobro imeti odnose na 2 dni. O, pa ima vsaka ženska drugače, nekje okoli 14 dni pred naslednjo M pa je normalno.
Če po enem letu truda ne uspe, pojdi do G, da vaju da na preiskave oz. na prej na zdravljenje zaradi neplodnosti. Do takrat, ti pa res ne preostane drugega kot čakanje na + in  velikouser posted image . Eno leto preiskušanja pomeni od prvega dne zadnje menstruacije, ko sta se odločila za naraščaj. Še enkrat veliko sreče.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 13:35:32   
andreja2000
jaz po neuspeli user posted image  delam na user posted image že 17 mesec.Ker tako dolgo ni nič sem pred nekaj meseci obiskala G,ki me je predpisal tabletke za spodbujanje ovulacije.
Morda bi bilo zate dobro,da se probaš malo sprostti,saj psiha tudi zelo vpliva na zanositev.Če pa dalj časa (1 leto) še ne bi bilo nič,je pa je smislelno,da obiščeš zdravnika,do takrat pa se čim manj obremejuj in ti bo gotovo rastalo zagledatuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 13:52:24   
andreja2000
aja,pa še to.Če želiš se nam lahko priključiš  na upajmo skupaj ,pod   tamo  upanje po splavu.Tam smo same take,ki se po splavu trudimo ponovo zanositi.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2006 19:50:22   
inibini
o hvala !se vam pridružim!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?