|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spalne navade vaših 5 mesečnikov
21.10.2006 19:34:27   
mala Tara
Lep pozdrav vsem skupaj.
Po dolgem času sem spet na RR...tako, da sem vmes že rodila malega falotka Nik-a(25.05.2006). Pričakovala sem punčko Taro, ampak je bil kar fantek.
Toliko o meni. Moj falotek pa spi nekako takole:
zaspi ob 18h
prvič se zbudi 11:30 - 00:30
potem ga podojim, vmes zaspi do 3:00 - 5:30
ga spet podojim in spet vmes zaspi do nekako 6:00 oz. največ do 7:00.

podnevi spi vsake 2 ure po 45min do 1 ure in 20 min.

kako pa vaši petmesečniki?

Drugače je že pravi pobalinček, rad se prevrača...ga dam kr na tla...mi je že s kavča dol padu. Prevali se tudi po 3metre in več...ga skoz prestavljam nazaj na dekco. Goste hrane še ne bomo dajali, ker je bilo enkrat preveč hudo. bil je zaprt 4 dni, potem pa taki krči in končno prvi smrdeči kakec. Je bil preveč bogi, da bi ponovila...bomo počakali do 6 meseca.

Lep večer vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spalne navade vaših 5 mesečnikov
21.10.2006 20:20:10   
tt79
Majčice imamo pogovore na temi male majčice in majčki, tam pa se pogovarjamo tudi o spalnih navadah naših majčkov, pa še o vseh drugih prigodah.

Pridruži se nam!

Drugače pa moja 5-mesečnica že od rojstva spi nekje od 20.00- 6.00,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala Tara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2006 22:00:14   
mojsoncek
Nas petmesecnik pa spi vsega skupaj maksimalno 13. Vecinoma pa niti toliko ne, vec pa sploh ne. Ponoci spi 9 - 10 ur v kosu, ostalo pa stukamo kakor gre. Ponavadi pa zgleda nekako takole. 1 x 1 uro in pol, pa se 1 - 2 x po pol urce.

lp

p.s. te tudi jaz vabim na cvek k majcicam.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2006 6:55:45   
mala Tara
Hvala vama...se vam pridružim.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!