|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   policistični jajčniki
21.10.2006 16:58:47   
sabi
pozdravljene punce!!
Imam en problem in sicer ginekologinja mi je rekla,da imam POC,zaradi stresa mi je menstra zamujala po dva meseca, zato mi je predpisala tablete ciklo prog..Zanima me, če katera ve, kdaj imaš pri jemanju teh tablet ovulacijo, ker mene je sicer strah, da ne bom mogla še dolgo časa zanosit.
Upam, da mi bo lahko katera od vas pomagala.
Hvala za odgovore in čim večuser posted image  vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: policistični jajčniki
22.10.2006 8:45:15   
Massa26
Oj,

te tablete na O ne vplivajo, ker nimajo učinka na jajčnike, ampak samo na maternično sluznico, ki se pač odlušči zaradi hormonskih sprememb, ki jih povzročijo te tablete. Ob nerednem ciklusu se O lahko določi samo za nazaj in sicer je, če je, ene 14 dni pred M. Ob jemanju teh tablet, ko pa je M umetno sprožena, pa še tega ne moreš vedeti. Pa ne biti preveč črnogleda, pri taki situaciji je najbolje vsaj kakšne pol leta čimmanj misliti na vse to, ene kljub pco zanosijo hitro, če pa ne zanosiš, je pa bolj kot CP koristen klomifen, ki spodbuja O (O sicer pri pco je ali pa ni, vsekakor pa ne veš, kdaj in jo samo slučajno lahko zadaneš) seveda je odvisno tudi od tega, koliko si stara. Če si še dokaj mlada, ti po moje ne bi dali klomifena pred kakšnim letom poskušanja. Sicer pa velja, da se s PCO da zanositi, samo težje. toliko na hitro, če te še kaj zanima, mi lahko pišeš na zs.

LP!

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 22:53:03   
Anonimen
Evo še ena s PCO! Še par dni pa bom na polovici nosečnosti, uspelo pa nama je po pol leta truda. Samo ne obupat!

Če te zanima kaj več se mi lahko javiš na ZS.

Lp, jjasna

(odgovor članu sabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 8:28:19   
janapan
sabi...sam da te malo potolažim. Dve moji kolegici (ne ena dve) imajo isto tvojo diagnozo PCO in jima je ginekolog (dva različna g) povedal da bodo imele težave z zanositvijo in glede na to da imata obe 29 let naj se kar lotijo delati na user posted image  ker bo sigurno potrebno zdravljenje....dodal je še da naj se ne sekirajo, ker je danes že vse mogoče in da bodo tako ali drugače prej ali slej zanosile.
No in obe sta vzele napotke skrajno resno in zanosili sta v prvem poskusu in sedaj decembra bosta rodili.
Obe sta bili ful sproščeni ker sta vedeli da se bosta matrali z a zanosit in se nista sekirali če bo ali ne bo...in je blo....tako da vsem skupaj čim manj sekiranja, ki je po mojem nahjvečji vzrok nepolodnosti...lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?