Koliko kapljic proti krčem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ticika -> Koliko kapljic proti krčem (21.10.2006 13:36:09)

Moj malček je star 4 tedne in ga je prejšnji teden začelo noro zvijat. Šla sem v lekarno po kapljice proti krčem, pa mi je farmacevtka rekla naj mu dam 8-10 kapljic trikrat na dan. Nekatere mamice pa dajejo po 5 kapljic pred obrokom. Mojega pa zvija na 2 do 3 ure in ko mu dam kapljice (5) se takoj umiri. Je to preveč, ali se jih lahko navadi oz. imajo stranske učinke, če jih poje več na dan? 

DEJANA -> RE: Koliko kapljic proti krčem (21.10.2006 13:57:31)

Pa si farmacevtki povedala koliko je star? Jaz sem dajala 2 kapljici, poskusi z manjšo 'dozo', pa boš videla če bo kaj pomagalo...

dskubin -> RE: Koliko kapljic proti krčem (21.10.2006 14:09:51)

mi smo našemu dajali 4-5 kapljic pred vsakim obrokom (no, ponoči ne). Tako, da, tudi če smo mu dali 6x na dan, je bilo to ravno med 24-30 kapljic. Dajali pa smo mu vetrovne kapljice Koroških lekarn.

Anonimen -> RE: Koliko kapljic proti krčem (21.10.2006 14:42:42)

Boljše je,da začneš z manjšo dozo,in če ne pomaga,jo postopoma zvišuješ.In še enkart preberi navodila za uporabo-tam vse piše.:)

Luskan -> RE: Koliko kapljic proti krčem (23.10.2006 17:20:50)

Tudi jaz dajem vetrovne kapljice koroških lekarn in pomagajo. Naenkrat mu jih dam deset tudi po petkrat na dan - posvetovala sem se s pediatrinjo in je rekla, da ni nič narobe, važno je, da se mu olajša bolečina, saj ga krči zelo mučijo. Star je 2,5 meseca.

happy mam -> RE: Koliko kapljic proti krčem (23.10.2006 21:18:16)

ojla!!
   Mi smo našemu dajali kapljice SAB SIMPLEKS pred vsakim obrokom kar po 10 !!
Imeli smo vse vrste krem iz avstrije, pa neke kapljice iz avstrije, kuminov sirop pa nič ni pomagalo razen teh kapljic!! Zdaj smo stari 2 pa pol meseca pa se je umirilo!!

adijo

Stran: [1]