Maris_ -> Laparoskopija-kako zamolčati (21.10.2006 12:54:47)
|
Lep pozdrav vsem. Prosim za en nasvet. Čez dva tedna imam laparoskopijo. Ker nisem vedela da te zadržijo 2-3 dni, ne vem kako bi se izmuznila vprašanjam drugih. Namreč, kot veliko vas, tudi sama prebijam težko in žalostno leto in pol nezanositve. O tem ne želim še z nikomer govoriti. Poleg naju ve samo ena oseba. Če bi z ostalimi spregovorila, bi mi mislim bilo še težje. Vse bi bilo še realnejše, pa ne vem če bi prenesla vse tolažbe, še posebej tistih, ki misliijo, da ker v tem času še nimam otrok, jih pač ne maram, ter da sem čudna in sebična. To me pa še bolj boli-saj razumete. Zdaj pa to da grem v bolnico, ne vem kako razložiti. Saj samo ko pomislim da grem mi gre na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], čeprav sem si prebrala, da to ni hud poseg, vendar s tem ko so se začeli posegi, si ne morem več zakrivati oči,da ni nič narobe. Prej sem še upala, da bo mogoče uspelo. Ima katera kakšno idejo? Se s tem posegom lahko odpravljajo še katere druge težave, ali je to poseg le v primeru težav z zanositvijo. Kaj pa enostavno ugotovitev kakšnih cist... Čeprav se ne bi rada kaj hudega zlagala-da se mi slučajno ne bi še kaj takega res zgodilo. Še najtežje mi je to urediti v službi, tam pa res ne bi rada, da bi vedeli. Ali po odpustu iz bolnice, je potrebno biti na bolniški, ali grem lahko delat? Hvala vsem.
|
|
|
|