liju -> RE: ustavilo se mi je srce... (21.10.2006 22:32:50)
|
Kar groza me je! Nam se je tudi zgodilo nekaj podobnega, ko je bil star 3 tedne. Bila je že velika lakota in sem mu dala flaško, ker mi ni odgovarjal položaj, sem mu vzela flaško iz ust, da se prestavima in nadaljujema hranjenje. V tej njegovi lakoti, je začel spet kričat in ko je zajel sapo med jokom, je imel še v ustih mleko in potegnil v sebe tako da se mu je zataknilo in ni mogel prit do sape. Bilo je res grozno. Usta je imel čisto odprta in postajal je vedno bolj moder, jaz nisem vedla, kaj naj naredim. Od straha sem začela samo kričat in mu tiščat prst v usta. Pol pa sem ga dala na bok in je komaj revež prišel k sebi. Od takrat dalje imam full strah pred njegovim jokom, če se le da preprečim jok. Sedaj pa ko je že toliko večji, pa imamo problem, če je že full zaspan in če joka, včasih kar pozabi vdihnit, kot da ne more kontrolirat vdihov. Bili smo tudi na posvetu pri pediatrinji, ko se nam je to prvič zgodilo in je rekla, da ga niti slučajno ne samega puščat če joka, ker zgleda da ima tako oslabljen ta refleks. Upam, da nisem zatežila z mojo iskušnjo! Upam, pa da bojo vsi vaši izvidi ok! lp
|
|
|
|