|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   program+podnapisi
20.10.2006 21:35:56   
Anonimen
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če poleg BSPlayer-ja, obstaja še kakšen program za predvajanje filmov z podnapisi?
Sem si namreč hotela BSPlayer naložit, pa me je antivirusni opozoril, da ima ta program trojanca. user posted image
Že vnaprej hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: program+podnapisi
20.10.2006 21:54:01   
dix
power DVD, Nero showtime

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 22:02:52   
BLAŽIKA
Obstaja še rad light.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 22:02:55   
Anonimen
O.k. Imam PowerDVD, pa si jih očitno ne znam naštimat. Podnapise vlečem dol iz podnapisi.net. Ne vem točno v katerem formatu.
Kako torej dodam podnapis v PowerDVD-ju? Pri BSPlayer-ju vem, da se samo prime datoteko in jo vrže not, kaj pa tu?

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 22:20:48   
LuLu
Od kod si BS player vlekla dol? Poskusi ga dol potegniti iz kakšnega drugega vira... e-mule, ali kaki torrent ali njihova uradna stran? Saj nimajo vsi viri za davnload BS trojanca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2006 13:11:01   
ares
http://www.bsplayer.org/en/bs.player/download/

tukaj bs player dol potegn pa zihr nima trojanca

sem glihkar probal

drgač pa ne vem v čem je fora, men vsi podnapisi delajo glih tolk dobr tut na windows media player-ju

podnapise shraniš v isto mapo kot je film in jih preimenuješ da imata obe datoteki isto ime

Its nice to be important,
but its more important to be nice...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2007 13:23:44   
riders
Vse sorte sem prebrala in poskusila, tudi to, da sem preimenovala datoteki na skupno ime, ampak meni še vedno ne potegne podnapisov user posted image  Imam windows media player. Kaj je narobe?

(odgovor članu ares)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2007 16:24:58   
bamby

V media playerju tudi jaz nisem mogla naložit podnapisaov, ali jih pa znala nisem user posted image . BSplayer  je najboljši za to. Kar naloži si ga user posted image .

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 13:18:48   
riders
Zdaj imam BS player, obe datoteki sta v isti mapi pod istim imenom, ampak še zmeraj se nočta poročit skupaj user posted image .

Sem že skoraj diplomirala iz podnapisov in vsega prebranega na raznih forumih, pa še zmer nimam uspeha.

Še kakšen namig mogoče?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 13:19:57   
Anonimen
pa imaš imena čisto enako napisana? Tudi velike začetnice.., ker potem bi ti moralo brez problema delat.

(odgovor članu riders)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 14:34:27   
riders
Ja, čist enako sta napisana, do pičice- Edino razmišljam, če moram mogoče računalnik dat na ponovni zagon...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2007 8:43:56   
Nixxon
Nebi smelo bit treba.

Ponavadi Windows Media Player pozna podnapis, če je isti naslov.

V BS Playerju se podnapise naknadno lahko naloži, morda nisi tega naredila. V meniju imaš to nastavitev.

Drgač pa upam da nisi preimenovala datoteko na CD/DVDju, ker to ni mogoče.

Je pa še tretja možnost: podnapisi niso v pravem formatu in ti ne bodo nikjer delali.

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 9:19:40   
riders
Živjo še enkrat!

Včeraj mi je po nekem čudežu, za katerega še nama ne vem, če ga bom kdaj znala ponoviti, le uspelo spravit podnapise k filmu user posted image . In evo novega problema - sem hotela zapeči na DVD, pa se zapeče samo film brez podnapisov. Poskusila trikrat, uničila tri DVD-je user posted image , rezultat enak. A se sploh da zapeči na DVD v kompletu?

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2007 10:19:42   
Nixxon
Malo več informacij, prosim. Kateri program uporabljaš za pečt,...

Za Nero burning Rom:

Odpre se ti tisto okno, kjer zgoraj levo izbiraš med CD in DVDjem. Izbereš DVD, v oknu pod to opcijo pa "Data DVD". Nato, klikneš OK in v glavnem oknu z desne v levo okno povlečeš datoteko s filmom TER datoteko s podnapisi.

Zadevo daš pečt, jaz priporočam eno od nižjih hitrosti, in to je to.

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2007 13:30:05   
riders
Imam Nerota.
Nimam opcije DATA DVD, ampak: DVD-ROM (ISO), DVD Copy, DVD Video, DVD-ROM (boot), DVD-ROM (UDF) in DVD-ROM (UDF/ISO). Jaz sem dala kar na prvega, prenesla sem film in podnapise, pa nič.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2007 14:28:35   
riders
Aleluja user posted image

Mi je uspelo! Sem ugotovila, da sem dodajala napačen file.

Vsem hvala za pomoč user posted image

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?