|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pissing !?!?
20.10.2006 21:07:35   
Anonimen
Hi !

mene pa zanima če še koga rajca pising zlati tuš user posted image user posted image
in seveda če to prakticirate ? ter kje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pissing !?!?
20.10.2006 21:21:58   
daddy
   Ne prakticirava. Meni se to ne zdi niti nek big deal niti big pleasure. Preprosto ne rajca dovolj, da bi se spustil v to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 22:41:16   
andrejka82
Mojega se lulat nisem vidla, ker ne prenese takrat druzbe poleg sebe! user posted image  Docim meni ni to noben problem. user posted image  
Tako, da pissing pri nas, a-a!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 23:32:10   
smrka
pissing? ka je to?

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.10.2006 23:37:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2006 7:15:20   
Anonimen
Ne tega pri nas ne delamo niti nam ne pade na pamet, ampak... Glede na to koliko ljubim njeno muco, se mi je že zgodilo, da sem v navalu strasti razmišljal o tem, da bi mi se v tistem trenutku lahko tudi polulala v usta pa ne bi imel nič proti user posted image

Groza promiskuitete!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2006 7:17:00   
Anonimen
Aja, Bagi, ne vem koliko je primeren tale avatar na podforumu spolnost! Daj ga no srat, zdaj gledam kaj se napisal in pol naenkrat zagledam avatar tvojega otroka. Idi, briši, spreminjaj, delaj kaj hočeš...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2006 7:33:53   
Anonimen
To je tema za kak forum psihopatov. Pissing??!! A, si cist adijo al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2006 9:06:46   
tejkooo
Forum psihopatov. Zakaj že? To je forum spolnost in pissing spada pod spolnost na žalost če je pa negdo tako omejen oz ozkogled v spolnem življenju pa ne vem...
Sicer pa če lahko ližeš nekje kjer negdo lula oz  kaka nažalost se sliši ogabno samo dejansko vsi to počnemo ne vem zakaj bi bilo potem pissing nekaj psihopackega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2006 11:30:49   
andrejka82
Zakaj pa bi tole bilo za psiho forum?! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dol pades!

Jaz se vcasih res vprasam, kako eni tako starokopitni, ki se oglasajo s takimi in podobnimi izjavami, sexsate? Jao, jao!

Luc ugasnit, pod odejo, ata na mamo in gremo 2 minuti nabijanja v eno......user posted image

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2006 11:59:30   
Anonimen
HALO!A bi te tud zrajcal če bi se pos... nate???MISLIM DA NE

(odgovor članu andrejka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2006 17:15:16   
Anonimen
Mislim halo anonimen ... dej skuliraj se, pa odrasti. Ene pač to rajca. Pa nekatere rajca fisting, pa nekatere sado-mazo variante, ja in?!?!

Kaj pa tebe rajca, ali si ena izmed tistih, ki so frigidne in svojemu partenrju že eno leto niso dale, potem pa svoje frustracije tukaj zdraviš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2006 17:48:35   
Anonimen
Ah, ja, dajte nehat no, kaj je normalno in kaj ne., Za moje pojme je scanje po nekomu daaaaaaaaaleč od normalnega. Sem konzerva, ja, pa kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2006 17:52:32   
srki
Še ena konzerva, al binauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2006 19:04:30   
andrejka82
Mene tudi ne rajca pissing, me pa zato nekaj drugega..... kakor komu. Ful zanimivo se mi zdi sodelovati v taksnih temah, ker spoznas nekaksno slepo spolnost tudi ljudi okoli sebe in njihov pogled na te stvari.

Tako, kot smo se navadili homoseksualcev in lejzbik, ki si izkazujejo ljubezen kjer koli, samozadovoljevanja z vibratorji, sex v troje, cetvero, osmero, swingerstvo, domine, sado mazo....... tako je za nekatere tudi pissing ena alineja prej nastetega in cisto zivljenjskega.

Vsak ima svoj stil zivljenja in ravno tako imamo tudi vsak svojega pod rjuhami. Prav je tako! user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 19:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2006 20:40:16   
Sita
Tale tvoj otroček Bagi je ful luštkan. Če bi bil starejši, bi si želela, da ga predstaviš mojim hčeram. Bi lahko kar dobro kupčijo naredili. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 20:57:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2006 21:01:24   
Sita
Najbrž si to predlagala zato, da bi končno dobila punčko. Ni problema. Moj dela lepe punčke. user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 21:10:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2006 21:20:43   
Sita
Brez skrbi, pissing me ne zanima. Zanimalo me je le držati mojega dragega za one, ko lula. user posted image  Enkrat mi je končno uspelo, da sem to lahko storila, ko je že teklo, sicer pa ne more lulat poleg mene, ker mu v moji prisotnosti zmeraj otrdi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2006 20:41:31   
Rosada
Zlati tuš?To bi jako voljela!A ne znam šta je to pising?Ne znam što ima zlati tuš veze sa pisingom?Da li se pising kaže ročaju koji je u tušu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2006 20:45:28   
Anonimen
Rosada kaj pa ti misliš kaj je zlati tuš? pising je zlati tuš, to ti je kao da bi tvoj Šubeir pišao po tebi da bi vam bilo bolje u seksu user posted image

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.10.2006 20:48:44   
Rosada
O majko mila i Alah!Ja sam mislila da je zlati tuš običan tuš koji je zlat.A nisam znala što je pising.A zašto bi nam tako bilo bolje u seksu?Ako bi Šubeir pišao po meni ja bih ga zaključala iz kuče.Ko bi oprao sve plahte koje bi popišao.I jastuk bi bio popišan.Eeee neče to on raditi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.10.2006 20:58:18   
Anonimen
eee dobro da sam ti to rekla, vidiš šta sve rade ljudi? user posted image

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?